marime text:

Ce il face pe un copil abuzat sa devina din victima, calau - Crime Time Live Show! VEZI EMISIUNEA!

Cazul copilului de doar 14 ani, care l-a ucis pe barbatul care l-ar fi violat in urma cu sase ani, demonstreaza inca o data ca victimele unui abuz reusesc foarte greu sa revina la o viata normala si au tendint de a razbuna trauma suferita.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.De obicei, tinta razbunarii este chiar persoana care i-a molestat, insa multi oameni nevinovati au avut de suferit din cauza acestei dorinte vindicative. Este deja binecunoscut ca majoritatea violatorilor au fost si ei, la randul lor, agresati sexual.

Despre cum se schimba comportamentul unui copil abuzat, dar si perceptia acestuia fata de oamenii care il inconjoara s-a discuta miercuri, la Crime Time Live Show. Realizatoarea emisiunii, Elena Lasconi, le-a avut invitate pe: inspectorul principal Angela Chirvasuta, de la Institutul pentru Cercetarea si Prevenirea Criminalitatii si doctor Liliana Enachescu, psiholog.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuLOL (2011-03-31 10:57:30)
mana aia ii da la m*ie copilului....:)) schimbati poza
raspunde »
Ana (2011-03-30 18:20:52)
imi puteti spune ce player foloseste site-ul ? .... nu pot vedea nici un video, voi ce folositi? Multumesc anticipat :)
raspunde »
X.C (2011-03-30 12:18:30)
modul in care se face justitie si lipsa unui sistem capabil sa salveze aceste victime. Ca si in cazul tinerelor obligate sa se prostitueze prin exterior si in tara... acceasi gaura neagra.(doar ca in cazul celor obligate sa se prostitueze nr de peste un milion de victime identificate in 2 ani e mic, poate nu au inteles ca sunt doar victime din romania. un subcapitol dintr-un raport.) Ce vor face alesii ? :)) daca in cazul celor obligate sa se prostitueze nu au facut nimic sau au unii au dorit musamalizarea prin legalizare in cazul altora se vor face ca ploua .....
raspunde »