marime text:

Misterul avionului care a aterizat dupa 50 de ani de la decolare! Crime Time Live Show!

Reagan si Gorbaciov si-au strans mana, au semnat si un acord de cooperare in spatiu pentru a se apara impotriva invaziei extraterestre. Ce evenimente iesite din comun le-au facut pe cele doua puteri ale lumii sa bata palma intr-un posibil razboi al stelelor?
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."Ce-ai face daca am fi atacati din spatiu?" a fost intrebarea cu care Ronald Reagan l-a surprins pe Mihail Gorbaciov.

In 1987, la Geneva, cei doi lideri au batut palma pentru o alianta in fata unei posibile amenintari venite din spatiu. Acesta a fost subiectul zilei la Crime Time Live Show, unde ufologul Dan Farcas a dat detalii incredibile despre motivele ce i-au facut pe cei doi presedinti sa creada ca extraterestrii ar putea reprezenta un pericol pentru Pamant.

Cum a fost posibil ca un avion sa aterizeze la 50 de ani de la decolare, ce se ascunde in spatele celebrului experiment Philadelphia si cum este manipulata imaginea OZN-urilor, prin filmele de la Hollywood, au fost celelalte subiecte ale emisiunii de pe www.crimetime.ro.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu