marime text:

Drama celor care se sinucid din dragoste la Crime Time Live Show! VEZI INREGISTRAREA EMISIUNII

Despartirea de persoana iubita ii face pe multi sa-si piarda speranta. De Valentine's Day cativa indragostiti a caror dragoste nu a fost impartasita i-a determinat sa-si puna capat zilelor. Crime Time Live Show a dezbatut marti acest subiect.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Toata lumea isi doreste sa iubeasca si sa fie iubit. E firesc pentru ca iubirea e cel mai de pret sentiment al omului. Dar atunci cand dragostea nu este impartasita sau cand apare despartirea multi tineri clacheaza. Cativa isi pun capat zilelor si asta se intampla in special de sarbatori. S-a intamplat si de Valentine's Day.

Ce trebuie sa inteleaga tinerii ca sa nu ajunga in aceasta situatie disperata? Cum ii pot ajuta familia si prietenii? La Crime Time Live Show, Elena Lasconi a vorbit despre acest subiect cu profesorul psiholog Ruxandra Rascanu si cu un parinte care traieste in fiecare zi cu durerea ca fiul lui s-a sinucis din dragoste.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu