marime text:

Ce risca Romania in cazul unei catastrofe nucleare? CrimeTime Live Show cu Elena Lasconi! VIDEO

Centralele nucleare vor fi supuse unor teste de stres. Aceasta este decizia luata dupa intalnirea de urgenta a ministrilor energiei din Uniunea Europeana. 
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Intr-un moment in care lumea priveste inspaimantata catre reactoarele de la Fukushima, expertii din Romania ne asigura ca nu se pune problema ca un incident similar sa aiba loc la Cernavoda.

Pompiliu Budulan, director general NuclearElectrica: Fata de centralele japoneze, in Romania nu exista pericolul ca atunci cand scadem presiunea sub anvelopa sa emitem radiatii radioactive.

Anual, se cheltuiesc 15 milioane de euro pentru a imbunatati sistemul de securitate al centralei. Alte 10 milioane de euro vor fi platite pentru un studiu privind o a doua centrala atomoelectrica si asta pentru ca, in ciuda unor posibile riscuri, energia nucleara reprezinta o solutie ieftina, eficienta si esentiala pentru economia Romaniei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu