marime text:

Ce risca Romania in cazul unei catastrofe nucleare? CrimeTime Live Show cu Elena Lasconi! VIDEO

Centralele nucleare vor fi supuse unor teste de stres. Aceasta este decizia luata dupa intalnirea de urgenta a ministrilor energiei din Uniunea Europeana. 
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Intr-un moment in care lumea priveste inspaimantata catre reactoarele de la Fukushima, expertii din Romania ne asigura ca nu se pune problema ca un incident similar sa aiba loc la Cernavoda.

Pompiliu Budulan, director general NuclearElectrica: Fata de centralele japoneze, in Romania nu exista pericolul ca atunci cand scadem presiunea sub anvelopa sa emitem radiatii radioactive.

Anual, se cheltuiesc 15 milioane de euro pentru a imbunatati sistemul de securitate al centralei. Alte 10 milioane de euro vor fi platite pentru un studiu privind o a doua centrala atomoelectrica si asta pentru ca, in ciuda unor posibile riscuri, energia nucleara reprezinta o solutie ieftina, eficienta si esentiala pentru economia Romaniei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuoscarel (2011-04-04 04:10:48)
de acord cu oana ..si nu numai .. toate formele de poluare sunt un dezastru pentru umanitate .. ei spun ca energia nucleara e ieftina si trebuie .. pai de ce nu fac centrale pe baza de energie solara, eoliana sau hidrocentrale .. mai multe decat sunt la ora actuala .. sunt mult mai ieftin de intretinut si capabile de mai multa energie .. de asemenea .. legat de poluare.. trebuie eliminat orice forma de combustibil .. sunt masini pe apa .. pe electricitate si mai nou .. pe baza de aer .. cautati sursa youtube... sau pe forbidden technology. com ... energia nucleara trebuie sa dispara cat mai curand .. altfel .. in 10 ani ne autodistrugem .. si nu trebuie neaparat bombe atomice ca sa ne distrugem... si prin emisii repetate de radiatii de asemenea ..
raspunde »
Oanaa (2011-03-19 19:35:19)
Parerea mea e ca centralele nucleare sunt un pericol pentru populatie.Daca expodeaza una radiiatile ajung oriunde... Cred ca ar trebui sa se renunte la ele,mai ales dupa dezastrele ce au avut loc la Cernobal si in Japonia
raspunde »
cruceana (2011-03-17 14:41:35)
incat timp ajunge radiatiile nipone si la noi?
raspunde »
marius (2011-03-17 14:30:32)
ce sa construiasca astia ?numai risipa e de capul lor.....
raspunde »
andrei (2011-03-16 13:33:26)
sunteti cei mai buni !!!imi place la NEBUNIE crimetime va iubesc mult succes !!!
raspunde »
JOHN IVAN (2011-03-16 13:28:17)
NU SUNT UN EGOIST.... IN ROMANIA PESTE CATIVA ANI ,VA FI UN CUTREMUR DE APROAPE 8 GRDE.
raspunde »