marime text:

"Liz Taylor, Michael Jackson si Da Vinci sunt pe o planeta extraterestra si vin in Romania!" - VIDEO

Liz Taylor traieste si va veni in Romania impreuna cu Michael Jackson si Da Vinci! Asta a declarat seful sectei raelienilor din Romania la Crime Time Live Show. El sustine ca mai multe personalitati ale lumii au fost inviate de extraterestri si o sa le aduca pe Pamant dar, doar in anumite conditii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Acesta este si motivul pentru care comunitatea raeliana a incercat sa convinga presedintia sa deschida o ambasada la noi in tara. Despre asta si despre viziunile generale ale raelienilor s-a discutat astazi la Crime Time Live Show. Detalii gasiti pe www.crimetime.ro, dar si pe ProCinema, dupa filmul de 10.

Raelienii promoveaza libertinajul sexual printr-o practica numita "meditatie senzuala". Casatoria nu are niciun rost iar viata eterna se obtine numai prin clonare. Raelienii incurajeaza experimentele genetice si sunt in favoarea organismelor modificate genetic. Si cum romanii sunt conectati la informatie aflati ca exista si la noi in tara adepti ai Miscarii Raeliene. Liderul lor sustine ca 14 sau 15, nu e sigur, sunt raelieni cu acte in regula. Ei au cerut Presedintiei chiar si un sediu pentru construirea unei Ambasade unde sa-i primeasca pe extraterestri.

CLICK PENTRU PARTEA A DOUA A EMISIUNII

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu