marime text:

Victimele ascunse ale Razboiului - Crime Time Live Show cu Elena Lasconi! VEZI VIDEO

Nu doar militarii nostri care se intorc traumatizati din Afganistan au de suferit in urma exeperientelor de acolo, ci pana si copiii lor sunt influientati de ce traiesc ei acolo.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Invitata la Crime Time Live Show, specialista in terapia traumei, Diana Vasile a explicat cum se schimba o familie dupa ce un barbat care lasa acasa o nevasta si copii, merge in teatrele de operatiuni.

Discutia a pornit de la gestul facut in urma cu cateva zile de un militar abia intoprs de pe front care a ales sa-si puna capat zilelor. Era probabil traumatizat de experianta din Afganistan si chiar daca s-a intors in mijlocul familiei sale iubitoare nu a putut uita ce a vazut acolo. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuAndreea Popescu (2011-10-19 16:54:20)
Stimate Domn JAKU 13, Doamna psiholog a vorbit desprte traumele psihice ale individului, nu a judecat de dragul de a judeca.
raspunde »
burcea catalin (2011-03-23 17:34:06)
Bravo!!!! Sunteti cei mai buni,multumim ca existati!
raspunde »
jaku13 (2011-03-22 20:06:59)
cat timp o sa mai invitati in emisiuni asa zisi specialisti psihologi care habar nu au ce vorbesc? de unde isi invata textele nu stiu, ceea ce stiu sigur e ca nu au nici o legatura cu realitatea. ca militar care am experienta teatrului de operatii din afganistan sunt profund mahnit cand vad cum viata unui om e disecata in fel si chip de catre niste amatori (specialisti nu ii pot numi din moment ce nu stiu ce vorbesc). un loc de discutii inutile, ar trebui sa-i cinstim memoria... a fost un om, un luptator, si-a reprezentat tara in locuri despre care altii nici sa vorbeasca nu stiu. a fost un om tanar care si-a facut meseria, kiar daca asta i-a adus sfarsitul........ abia asta e adevarata dovada de curaj. mai bine ar fi sa ne rugam pentru sufletul si familia lui si sa-l pastram in amintire ca pe un om adevarat si un luptator.
raspunde »