marime text:

Imagini INCREDIBILE! Extraterestri despicati de KGB-isti! Crime Time Live Show - INREGISTRAREA EMISIUNII

Astazi la Crime Time Live Show aflii ce legatura e intre Stalin, KGB, armata rusa si fenomenul OZN. Desecretizarile facute armata sovietica in urma cu cativa ani au scos la lumina detalii incredibile despre cea mai spectaculoasa captura OZN a rusilor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Aceasta este practic o copie la indigo a celui mai mediatizat caz din Statele Unite - Cazul Roswell. Si in spatiul sovietic avem de-a face cu OZN-uri cazute, cu autopsii ale extraterestrilor si multe alte picanterii surprinse de camerele de filmat ale serviciilor secrete ruse.

In emisiunea de azi veti putea urmari aceste imagini controversate. Cat de adevarate sunt aceste imagini? Ce alte aparitii OZN au dat peste cap KGB-ul si armata?


Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariupuiu (2011-04-07 18:14:14)
din vechime apar aceste ozn uri pe tot cuprinsul terrei stiinta de azi analizeaza in alt context fenomenul incercand sa l explice .ceea ce este evident nu santem singuri in univers datorita distantelor dintre galaxii si a milioanelor de galaxii existente ar trebui ca alte civilizatii avansate sa poate trai f mult sau sa poate fi criogenate si sa revina la viata cand este necesar nava fiind absolut condusa de tehnolgia existenta ca si rachetele de bombardament americane de exemplu si calatori cu viteze superioare luminii cum am fi noi analizati de o astfel de civilizatie? eczact cum cercetam noi lumea acvatica in tacere si fara interventii asupra evolutiei lor. ori o intalnire asa ca n filme sf cu asemenea civilizatie nu va avea loc prea curand si ma refer la cel putin un secol ; in care rasa umana ar trebui sa mearga spre noi descoperiri benefice nu bombe si tot felul de gaze letale arme de ucidere in masa adica autodistrugere . oun contact mai real si apropiat va fi cel facut pe calea undelor adica eventual imagini voce etc. asta e parerea mea fiind un muritor de rand care si ar dori sa vada macar imaginea unei alte civilizatii
raspunde »
Yo (2011-04-07 17:30:21)
Ce tampenie de emisiune..:))
raspunde »
automatron (2011-04-07 15:08:30)
Fascinant! Ar fi foarte interesant ca una din emisiunile viitoare sa fie legata de tipurile de rapiri. O intrebare pentru domnul Farcas: presupunand ca in spatele fenomenului OZN se afla diverse rase de extraterestrii cu o tehnologie mult avansata fata de omenire, de ce aceste rase ar fi "negociat" cu guvernele marilor puteri sa inchida ochii la unele "ilegalitati" cand puteau sa ia direct ceea ce au nevoie? De ce "negociere" cand sunt foarte avansati fata de noi? Oare ar avea vreo sansa omenirea sa se salveze fata de o invazie extraterestra? Multumim pentru aceasta emisiune si pentru informarea publicului si fanilor OZN!
raspunde »