marime text:

Imagini INCREDIBILE! Extraterestri despicati de KGB-isti! Crime Time Live Show - INREGISTRAREA EMISIUNII

Astazi la Crime Time Live Show aflii ce legatura e intre Stalin, KGB, armata rusa si fenomenul OZN. Desecretizarile facute armata sovietica in urma cu cativa ani au scos la lumina detalii incredibile despre cea mai spectaculoasa captura OZN a rusilor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Aceasta este practic o copie la indigo a celui mai mediatizat caz din Statele Unite - Cazul Roswell. Si in spatiul sovietic avem de-a face cu OZN-uri cazute, cu autopsii ale extraterestrilor si multe alte picanterii surprinse de camerele de filmat ale serviciilor secrete ruse.

In emisiunea de azi veti putea urmari aceste imagini controversate. Cat de adevarate sunt aceste imagini? Ce alte aparitii OZN au dat peste cap KGB-ul si armata?


Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuJOHN IVAN (2011-04-08 15:42:34)
ATI VAZUT FILMUL AL PATRULEA GEN .........PE 4 APRILIE 2011 PLANETA A FOST VIZITATA DE UN OZN ?!.
raspunde »
SS (2011-04-08 15:30:56)
astia sunt cenusii din galaxia zeta reticulli au intre 1M-1.60 M
raspunde »
nik (2011-04-08 15:06:30)
Interesanta emisiune. Ar trebui sa discutati si despre cercurile din lanuri.
raspunde »
Amira (2011-04-08 10:57:56)
Pt "yo" : Tampit esti tu ! Cara-te si asculta niste manele...injura niste oameni batrani sau arata-ti "fitzele" si "inteligenta" prin cartier. Nu te retine nimeni cu forta pe acest site.... si nici nu se milogeste nimeni de tine sa asculti... E valabil si pt expertul si inegalabilul "dan", care analizeaza subictul intr-un singur cuvint si....waw...in engleza ....!!! Mama , ce tari sun baietii astia....! Eu am ramas profund impresionata...Nici nu ama mai putut sa fiu atenta la emisiune...M-am gindit in permanenta la aceste genii care vor sa ne arate ce stiu si cat stiu ei....Offf sunt pe cale sa lesin...
raspunde »
RYCHY (2011-04-08 01:50:10)
Super tare emisiunea, la cat mai multe emisiuni despre fenomene paranormale, publicul ar trebui sa afle adevarul. In adevar se ascunde evolutia noastra. Ce crede domnul Farcas despre 2012?Ar fi foarte bine venita o emisiune despre data 21.12 .2012. Se spune ca aceasta data nu este sfarsitul omenirii, ci mai degraba un prag spre o npua evolutie a omului,unii oameni nu vor fi destul de puternici sa accepte adevarul. Toate cele bune si la cat mai multe emisiuni:)
raspunde »
dan (2011-04-07 23:15:54)
fake....
raspunde »
Fanica (2011-04-07 20:23:06)
Foarte tare emisiunea.
raspunde »
YoMariaN (2011-04-07 19:11:11)
"Yo" singura tampenie de aici esti tu, taci si ascult ca cea ce se spune in emisiune trebuie luat foarte in serois ca nu e un film e viata reala!!!
raspunde »
MezeluriInterstelare (2011-04-07 18:45:21)
de ce nu se face legatura intre rapirile extraterestre si posesia demonica ? am citit odata, ca aceste cazuri sunt foarte similare ..sunt sigur ca voi aveti la dispozitie unelte mai bune ca mine pentru a cauta si a da explicatii. Este pe net un documentar (nu dau numele pentru ca nu stiu cine va viziona si ce va intelege) care explica aceasta legatura / nu recomand cardiacilor sa vada sau sa caute. Ar fi bine ca lumea sa fie la curent pentru a nu fi curiosi in ceva ce ii poate aduce la rau, la pierdere de credinta , sau la alti idolatori.Cum poate Dumnezeu care nea creat sa fie de natura unui extraterestru dinasta? Credeti ca Creatorul nostru nea creat in asa fel, cand sau daca "Il" vedem sa il perceptam ca fiind o creatura repugnatoare? scarboasa? Imposibil. Am impresia, in trecut Grecii sau pacalit la fel, iar azi putem citi, cea ce ei CREDEAU odata in mitologia lor.O anume inteligenta ne poate pacali in felul acesta, in cautarea technologiei, desteptaciunii.. cum facem noi cu un copil mai mic, il trimitem la abc ii soptim ceva la ureche si radem de el cand revine suparat ‘povestind’ ca na gasit o cutie de biscuiti cl*****s si sa mai si certat cu vanzatorul, ca prostutu pofticios se duce chit nu stie ce cauta.E posibil ca azi sa fim pacaliti dar la un nivel mai demn imaginatiei noastre, imbogatite tot de cei ce au pregatit drumu asta neterminat.
raspunde »
indesign (2011-04-07 18:27:15)
@Yo du-te si te uita la columbeni, pepe si zavoranca; sunt sigur ca la capacitatea ta intelectuala de cocalar, salivezi uitandu-te la cancanuri si scuipi munti de seminte!
raspunde »