marime text:

A fost Marilyn Monroe ucisa pentru ca stia prea multe despre OZN-uri?

O teorie poate extrema, dar in care foarte multi oameni cred - Marilyn Monroe si JF Kennedy au fost ucisi pentru ca au vrut sa faca publice toate cunostintele lor despre extraterestrii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.



Teoria conspiratiei construita in jurul OZN-urilor este poate cea mai raspandita din lume. Acesta a fost si subiectul zilei la Crime Time Live Show, unde ufologul Dan Farcas a vorbit despre presupusele legaturi intre dosarele clasificate, si moartea suspecta a celebrei Marilyn Monroe. Amatorii de conspiratii spun de pilda ca actrita ar fi vizitat baze secrete si ca ar fi fost ucisa cu o zi inainte sa organizeze o conferinta de presa pe aceasta tema.

Tot aceleasi baze i-ar fi venit de hac si presedintelui JF Kennedy, despre care se spune ca urma sa dezvaluie cum acestea au fost cladite cu banii stransi din traficul de droguri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu



Mircea Geoana (2011-04-04 18:08:39)
bai las-o ***** :)) chiar asa
raspunde »
III (2011-03-18 00:46:37)
A fost ucisa cum au fost ucisi toti marii artisti care au fost impotriva LOR...
raspunde »
JOHN IVAN (2011-03-16 12:40:20)
TOATE COMENTARIILE SCRISE DE JOHN IVAN SUNT FARSE DE 1 APRILIE.
raspunde »
Alex (2011-03-15 23:50:48)
Domnul Dan Farcas este extraordinar. Multumim, proTV pentru emisiunile acestea foarte interesante
raspunde »
ionut (2011-03-14 15:42:02)
HAINEEE DE VANZAREEEE!!! TRICCCOURI NIKE ADIDAS 40 50 RON, HANORACCEE NIKE ADIDAS 60 RON, GECCII NIKE 60 RON, PANTALLLONI DE TRRENING NIKE ADIDAS 50 RON, CACCIULI 15 RON, SEPPCI BERSHKKA 30 RON, OCCHELARI WAYYFARER 20 RON, CEASSURI LED 40 RON, PRODDUSE FETE 40 60 RON,CAMASII 40 RON, SI MULTE ALTE PRODUSE, CEI INTERESATI MA POT CONTACTA LA IDoutletbrandstore MULTUMESC!!!!!!
raspunde »
any (2011-03-14 12:50:11)
iulica ai dreptate.poate din cauza ca titlul e prea brutal,aruncat asa dintr-o data,fara o continuitate.apoi se incearca ceva ,cu dan farcas,dar se vede ca omu e prea obosit pt.asemenea subiecte.si sfarseste prin a nega toata cazuistica ozn.
raspunde »
iulica (2011-03-14 12:30:26)
Ca de obicei,in tara noastra din fundul asta de lume,aceste lucruri se gandesc cu alt organ in loc de creier...Scrie pe google:John Lear;sau AS16-121-19438; sau william cooper,sau sau...Mai avem sanse sa ne trezim,sau ne complacem in lumea nostra,care se rezuma la mancare ,bautura,sex,coruptie,infractionalitati.Daca vedeati macar un documentar pe discovery despre area 51,ati fi vazut ca aceasta tehnologie exista inca din anii 50...Aparent acele aparate care tasnesc de dupa munti,sfideaza legile fizicii...se deplaseaza in unghi drept...Oare este o coincidenta ca toti marii oameni au luat drumul occidentului,si a americii? Aici s-au lovit de masele ignorante,multe si indobitocite,de politicieni si de religie...
raspunde »
DORIAN (2011-03-14 10:28:36)
M.M. a murit pentru ca stia prea multe despre "ozn-urile" dintre picioarele lui Kennedy .Acum toti presedintii americani asasinati aveau poarta stelara in casa . Supozitii de dragul supozitiilor.
raspunde »
iulica (2011-03-13 15:14:54)
Sinteti tare ignoranti...Kenedy ia spus lui M.Monroe totul despre bazele secrete de pe Luna si Marte,adica programul secret spatial american,precum si despre artefactele gigantice de pe Luna ,care au fost vazute si fotografiate de echipajul misiunii apolo...Toate misiunile apolo le-au fotografiat...Este vorba de structuri kilometrice in inaltime partial distruse,erodate...Exista si o flimare cu modulul lunar care isi indreapta camera de fotografiat spre un ozn care trece pe sub el,pe suprafata lunara.cautati pe you tube:Nasa alien anomalies..Kenedy era pregatit ca toate aceste informatii sa le faca publice .Era un om sincer,apropiat de poporul american si considera ca cetatenii americii au dreptul sa cunoasca toate acestea. Altcineva nu vroia ca aceste informatii sa ajunga la cunoasterea publicului.Apoi si-au dat seama ca o parte din artefactele lunare se pot vedea pe fotografiile luate de pe suprafata lunara,de echipajul uman.Si ce au facut?Au nascocit o dezinformare,cum ca defapt aselenizarea a fost trucata.Va recomand cartea: NASA-Istoria Secreta,aparuta la Pro Editura,colectia Universui secrete.Kenedy a fost omorat de serviciile secrete.Cum?F.simplu.L-au recrutat pe oswald pt.asta.si i-au spus cand sa actioneze.Dar inainte de a actiona ,au actionat ei.Apoi au intervenit si l-au arestat pe oswald(nu stiu daca am scris corect).Si gata,am gasit criminalul.CIne nu credea ca era oswald?Era acolo cand a fost impuscat,cu tot arsenalu la el...Tocmai cei care l-au recrutat pt asta,au intervenit dupa ce l-au impuscat pe kenedy,si l-au arestat.Si cu asta sa inchis tot cazu.Ce vreti mai mult?Voi trebuie sa fiti ascultatori in versiunile oficiale.sa va interesati de traiul zilnic si sa fiti supusi. Open your mind ;)
raspunde »
Mihai (2011-03-13 11:47:13)
Knenedy a murit in impuscat in cap de un nebun,o teorie e ca mafia a fost in spatele asa sinari,oricum asta cu pt ca stiu prea multe mi se pareextrem de stupida deoarece Kenedy era PRESEDINTE(primul om in stat) cand a murit.
raspunde »