marime text:

Declaratie SOC - Marmureanu este contrazis: "Fara cutremure mici, nu ar exista UNUL MARE"

Cutremurele mici contribuie la aparitia unor cutremure de proportii a afirmat astazi la Crime Time Live Show Mircea Radulian, directorul stiintific de la Institutul National pentru Fizica Pamantului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."Un cutremur de magnitudine 7 in Vrancea nu poate sa apara deodata, printr-o simpla influenta locala. Trebuie sa existe un proces de pregatire in timp. Cutremurele mici nu fac decat sa rupa zonele cele mai putin rezistente, care oricum cedeaza usor. Usor-usor, tensiunea incepe sa se concentreze asupra zonelor cu rezistenta mai mare. Atunci cand o asemenea zona cedeaza, atunci apar cutremurele majore" a spus astazi Mircea Radulian la Crime Time Live Show.

Afirmatia sa contrazice teoria enuntata in mai multe randuri de Gheorghe Marmureanu, directorul general al aceluiasi Institut, care sustinea ca seismele precum cel petrecut astazi in Banat nu anunta nimic grav

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu