marime text:

Vine sau nu Hayssam in Romania, sa isi ispaseasca pedeapsa de 20 de ani, pentru terorism?

Raspunsul este incert, desi toata lumea credea ca tratatul de extradare dintre Romania si Siria va fi semnat miercuri. Presedintii celor doua state s-au intalnit la Palatul Cotroceni, dar niciunul nu a comentat acest subiect delicat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Negocierile dintre Romania si Siria, privind modificarea acordului de extradare dintre cele doua state, au intrat in impas, astfel ca Tratatul nu s-a mai semnat miercuri, in ciuda vizitei la Bucuresti a presedintelui Bashar-al-Asad.

Tratatul ar fi vizat direct aducerea in tara a lui Omar Hayssam.

In fata celor doi sefi de stat, s-a parafat totusi un document, care vizeaza "transferul persoanelor cu condamnari privative de libertate". Insa nu se stie daca Hayssam poate fi adus in tara, pe baza acestui act.

Omar Hayssam, om de afaceri cu dubla cetatenie, romano-siriana, a ajuns in atentia opiniei publice in 2005, dupa ce a fost acuzat de implicare in rapirea jurnalistilor romani in Irak. Autoritatile de la Bucuresti au reusit sa-l aresteze, insa a fost eliberat pe motive medicale si a fugit din tara, in vara lui 2006.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu