marime text:

VEZI ce afaceri aveau cu cartelurile columbiene cei mai mari traficanti de droguri din Romania!

Doi romani, arestati la inceputul anului sub acuzatia ca fac parte dintr-un cartel columbian de trafic de droguri au fost trimisi in judecata.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Procurorii DIICOT ii acuza ca au fost aproape sa aduca in tara o tona si jumatate de cocaina, in valoare de 90 de milioane de euro. Pana cand au fost prinsi, au vandut droguri sub coordonarea unui temut traficant columbian, pe care agentii FBI il cauta si acum. 

Constantin Nadolu si Catalin Iosef sunt considerati in acest moment cei mai mari traficanti de droguri din tara noastra.

Procurorii DIICOT spun ca ar fi coordonat cantitati uriase de stupefiante care plecau din America de Sud si ajungeau in portul Agigea, cu destinatia finala vestul Europei.

Au fost ajutati de Victor Manuel Porto Sanchez, zis El Viejo - adica Batranul, despre care se spune ca a invatat meserie de la insusi Pablo Escobar, un traficant de cocaina impuscat in 1993 de politistii din Columbia.

Batranul s-a intalnit cu cei doi romani la Madrid, ca sa expedieze 1500 de kilograme de cocaina.

Drogurile erau acoperite cu peste, pentru ca mirosul puternic ii pacalea pe cainii echipelor de control. In plus, o marfa alimentara nu ar fi fost trecuta prin scanere.

Initial, traficantii au trimis un colet de proba, au fost multumiti de rezultat, asa ca au expediat primul transport - 364 de kilograme de cocaina, in valoare de 22 de milioane de euro. Drogurile au fost insa capturate de autoritatile ecuadoriene inainte sa ajunga la noi.  

Romanii au incercat sa vanda si heroina. Peste o suta de kilograme, in valoare de doua milioane de euro, au fost gasite intr-un TIR care trebuia sa ajunga in Germania. Cand vorbeau la telefon, traficantii foloseau cuvintele "mama" pentru marfa si "ani" pentru kilograme.

Transportul a fot interceptat insa in vama Petea. Misiunile ofiterilor de la Brigada Antidrog vor fi din ce in ce mai grele, caci Romania se transforma dintr-o tara de tranzit intr-o piata de desfacere a stupefiantelor.
 
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuoprea- vasile (2012-01-27 05:46:16)
Cititorii pot afla profilul infracţional al lui Cătălin Iosef zis Carlitos dacă vor citi povestea mea singur printre străini în America poveste ce eu am numito : Drama unui Acrobat Toţi cititori vor vedea cum Justiţia divină face dreptate după 2o de ani Cătălin şi tasu Constantin Iosef acum va realiza că în viaţă totul se plăteşte...
raspunde »
OPREA VASILE (2011-12-01 00:38:24)
mesajul tau Stimaţi cititori ,după ce veţi citi povestea mea: Drama unui Acrobat " veţi realiza profilul de infractor al acestui individ Cătălin Iosef , Cătălin este fiul numitului Constantin Iosef nepotul fostului magician IOSEFINI,,, Constantin Iosef un infractor ce a stat ani de zile în puscărie condamnat pt Tîlhărie şi multe măgări,el sa ocupat şi de cămătărie lăsînd oameni şi familii nevoiaşe pe drumuri...
raspunde »
OPREA (2011-05-24 16:48:05)
AMĂNUNTE DESPRE CĂTĂLIN IOSEF, ŞI NEPOŢII FOSTULUI MAGICIAN "IOSEFINI " NUMAI DACĂ VE-ŢI CITI : "DRAMA -UNUI, ACROBAT " ADRESA FIIND: OPREA-PUIU.BLOGSPOT.COM CU STIMĂ ŞI RESPECT UN FOST ACROBAT OPREA
raspunde »
OPREAOPREA (2011-05-24 16:36:49)
SUNT OPREA , UN FOST ACROBAT,,,NUMAI CITINDU-MI MICA POVESTE,SINGUR,PRINTRE STRĂINI , NUMITĂ "DRAMA UNUI ACROBAT"adresa :OPREA-PUIU.BLOGSPOT.COM VEŢI AFLA MAI MULTE DETALI PRIVIND INFRACTORUL TRFICANT CĂTĂLIN IOSEF CÎT ŞI DESPRE NEPOŢI FOSTULUI MAGICIAN "IOAEFINI" EI SUNT FRAŢI MAFIOŢI : ALEXANDRU ŞI CONSTANTIN IOSEF,,,, 1- PRIMUL ESTE SOCRUL LUI CONSTANTIN NADOLU,,, 2-CEL DE AL DOILEA UN FOST PUŞCĂRIAŞ ,CONDAMNAT PT TÎLHĂRIE ,EL FIIND ŞI TATĂL TRAFICANTULUI CĂTĂLIN IOSEF CU STIMĂ,,,,,,OPREA
raspunde »