marime text:

Verdict final! Studentii care au asasinat un afacerist botosanean, condamnati la 20 si 23 de ani de inchisoare

Justitia s-a pronuntat in cazul unei crime care a ingrozit opinia publica la inceputul anului 2007. Atunci, un om de afaceri in varsta de 31 de ani, din Botosani, a fost omorat intr-un apartament din Iasi de o studenta si de prietenul ei. Cadavrul a fost ascuns apoi intr-o padure.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Alina Horeanu si Vlad Scurtu-Irimia vor sta in inchisoare 20, respectiv 23 de ani. Sentinta a fost pronuntata de magistratii Inaltii Curti de Casatie si Justitie si este defintiva.

Dupa trei ani de procese, familia omului de afaceri ucis a primit si dreptul la daune morale si materiale de aproape 900.000 de lei.

Pe 9 februarie 2007, Daniel Mancas a fost ucis cu mai multe lovituri de cutit. Inainte de crima, tanara avusese o relatie de scurta durata cu barbatul , care era casatorit pe atunci si tata a doi copii.

Doi amici i-au ajutat pe autorii crimei sa transporte cadavrul intr-o padure, cu o masina. Barbatii au primit si ei cate trei ani de inchisoare, dar cu suspendare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu