marime text:

Vatmanul care a omorat un om la Iasi va fi cercetat in libertate

In plina acheta la Iasi, dupa accidentul in care un tramvai a spulberat patru masini, au aparut doua elemente noi. Vatmanul care a provocat accidentul soldat cu moartea unei persoane si ranirea a altor trei va fi cercetat in libertate. Iar un alt tramvai a deraiat intr-o zona centrala a orasului.

Judecatorii ieseni au respins joi seara cererea de retinere formulata de procurori impotriva vatamanului. In timpul audierilor, omul a sustinut intruna ca este nevinovat. Oricum el nu se va intoarce la munca pe perioada cercetarilor.

Si tot joi seara, in Iasi, un alt tramvai a deraiat intr-o zona centrala a orasului. Incidentul s-a petrecut in jurul orei 21.00, iar mai multe echipe de interventie ale regiei locale de transport in comun au sosit la fata locului. Noroc ca inauntru nu se aflau foarte multi calatori, deoarece tramvaiul se retragea la depou. Oricum, nimeni nu a fost ranit.

Reprezentantii regiei locale de transport au afirmat ca incidentul s-a produs din cauza nisipului ramas pe sine in urma deszapezirii.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu