marime text:

UPDATE: Sorin Ovidiu Vantu a iesit din protest - accepta hrana si medicamentele in arest

Sorin Ovidiu Vintu, arestat din 10 septembrie, nu isi ia medicamentele si nici nu mananca, au declarat, sambata, surse din cadrul arestului Directiei Cercetari Penale, locul in care este detinut omul de afaceri.
UPDATE: Sorin Ovidiu Vantu a iesit din protest - accepta hrana si medicamentele in arest

UPDATE: Dupa 24 de ore de protest, Sorin Ovidiu Vintu a acceptat hrana din arest. Informatia a fost data publicitatii de politisti ,care au confirmat si faptul ca omul de afaceri declarase initial, ca refuza  inclusiv medicamentatia. Se pare ca dupa ce si-a consultat  avocatul, a anuntat in scris ca a revenit asupra deciziei.

Culmea este ca tot cei care au furnizat informatia sustin ca l-au intrebat pe Vintu daca a intrat in refuz de hrana, dar ca acesta ar fi negat.

Potrivit procedurii, cand un detinut nu mananca, faptul trebuie consemnat. Mai mult, se pare ca omul de afaceri nu isi ia nici doctoriile iar daca se intimpla asta risca sa faca febra.

Pe de o parte procurorii au obtinut mandatele de arestare dupa ce s-au prezentat in fata judecatorilor cu interceptari telefonice din care reiese faptul ca Vantu si cei doi colaboratori au pastrat legatura si i-ar fi trimis bani in Indonezia fugarului Nicolae Popa.

Avocatii contesta parte din probe si mai mult sunt nemultumiti de felul in care au fost facute perchezitiile.

In cazul lui Octavian Turcan, aparatorul spune ca perchezitia a fost ilegala, iar familia lui Vintu ii acuza pe politistii ca au impuscat unul dintre caini.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu