marime text:

Vanatoare de vrajitoare in Parlament! Ghicitoarele ar putea ajunge la inchisoare!

O veste deloc placuta vine din Parlament pentru asa-zisele ghicitoare. Cititul in carti, in cafea, dar si alte practici oculte le-ar putea trimite direct la inchisoare. A venit cu aceasta idee un deputat PDL, care vrea sa modifice Codul Penal, astfel incat vrajitoria sa fie recunoscuta drept inselaciune, respectiv infractiune.
Vanatoare de vrajitoare in Parlament! Ghicitoarele ar putea ajunge la inchisoare!

"Aceste practici oculte, cum le spunem noi vrajitorii, si aceste vrajitoare trebuie sa fie pedepsite pentru ca de fapt incalca legea, mint si inseala oamenii", afirma Alin Popoviciu, deputat PDL.

El spune ca ar fi primit mai multe reclamatii de la romani care au apelat la vrajitoare si au fost pacaliti. Asa s-a gandit sa propuna modificarea Codului Penal.

"Lumea crede, incep sa-si vanda case, masini, apartamente averi si isi dau seama ca sunt pe drumuri si problema lor ramane nerezolvata", adauga Popoviciu.

Sunt insa si colegi parlamentari care cred ca avem legi, numai ca nu sunt bine aplicate.

Sa nu credeti ca se sperie toata lumea de puscarie. Ghicitoarele sunt sigure pe ele si asa cum au reusit ani la rand sa pacaleasca Fiscul si sa nu plateasca taxe pentru tot ceea ce fac, doar nu se vor intimida acum de o propunere scornita in Parlament.

"Probabil ca domul deputat a avut deceptii in dragoste si i-o fi facut vreo pseudo-vrajitoare lucruri rele", crede Rodica, fata Mamei Omida.

De-a lungul timpului, autoritatile au primit sute de reclamatii, insa politistilor le este imposibil sa demonstreze ca un om care si-a vandut cu buna-stiinta casa a fost fortat sa faca asta, dupa o sedinta de tarot.

Cu o saptamana in urma, la emisiunea "Romania, te iubesc!", un reporter a vrut sa cerceteze daca se intampla minuni. Si-a inventat o poveste trista de viata si a pretins ca actorul Woody Harrelson este partenerul pierdut, botezat romaneste Marcel. Vrajitoarea nu l-a recunoscut pe artist, dar a promis ca Marcel se va intoarce acasa.

Marcel n-a aparut, dar parlamentarii au de gand sa ia masuri, astfel incat romanii sa nu mai fie pacaliti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

SONDAJ
Esti de acord cu scoaterea vrajitoriei in afara legii? (2 voturi)
 
Da
100%2 voturi
 
Nu
0 voturi
Scrie un comentariu