marime text:

Ursu din "Eu cand vreau sa fluier, fluier", condamnat la 1 an si noua luni de inchisoare!

 Papan Chilibar, actor amator in filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier", de Florin serban, a fost condamnat de instanta Judecatoriei Sectorului 3 la un an si noua luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de furt.
Ursu din  Eu cand vreau sa fluier, fluier , condamnat la 1 an si noua luni de inchisoare!

Ceillati inculpati au primit pedepse cuprinse intre 8 luni de inchisoare in cazul unui minor si trei ani de detentie, toate cu executare.

Decizia poate fi contestata la Tribunalul Bucuresti.

Papan Chilibar a fost internat la Spitalul Fundeni din Bucuresti, in februarie, familia sa solicitand discretie cu privire la starea sa de sanatate.

Procurorii au stabilit ca, in perioada 8-11 ianuarie, sase persoane ar fi patruns in sediul unei firme din Bucuresti, de unde ar fi luat 500 de euro, sase telefoane mobile si bunuri, in valoare de 4.000 de lei. Papan Chilibar este acuzat ca patruns o singura data in sediul firmei, alaturi de alte trei persoane, unde ar fi spart un seif din care au luat patru telefoane mobile.

Papan Chiliban
a mai fost inchis doi ani, pentru spargeri de locuinte. El a fost eliberat conditionat, in iulie 2009, din Penitenciarul de Minori si Tineri Craiova, pentru buna purtare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu