marime text:

Urmasii Elisabetei Rizea cer statului roman despagubiri de 4 milioane de euro

La 7 de ani de la disparitia Elisabetei Rizea, urmasii ei cheama statul roman la dreapta judecata. Fiica si un stranepot al celei care a indurat ororile inchisorilor comuniste cer despagubiri de 4 milioane de euro.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cu o parte din aceasta suma au in plan sa ridice un monument la Nucsoara, satul natal al Elisabetei Rizea.

Dupa chinuri fara sfarsit prin temnite grele, Elisabeta Rizea, poate cea mai cunsocuta luptatoare din rezistenta, a intrat in memoria colectiva. Astazi, la 7 ani de cand a trecut in nefiinta, urmasii ei cer ca statul sa plateasca.

Actele au fost depuse miercuri la Tribunalul Arges, iar procesul ar putea incepe inainte de sfarsitul anului.

Elisabeta Rizea este doar unul dintre membrii gruparii "Haiducii Muscelului" pentru care se cer reparatii. Urmasii fostului preot Ion Dragoi au primit cu cateva saptamani in urma castig de cauza: autoritatile au fost obligate sa plateasca daune morale de 250.000 de euro. Sentinta nu este insa definitiva.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariusanatorium (2010-12-05 17:27:33)
vor sa construiasca un monument cu o parte din bani?? cu cati bani 5000 euro??? Sa imi bag **** in m vostri...daca cereati banii cand saraca femeie inca traia....mai ziceam...dar dupa moartea femeii veniti voi...******* pe ochii vostrii.....daca luati vreun bande la statul roman sa mor de nu va caut si va fac varza rinichii 1 ai dreaq hoti....sa putreziti de vii sobolani nenorociti ce sunteti. sa va dea tot statul romanla **** jigodiilor
raspunde »
Se vrea profit? (2010-11-25 21:31:17)
Tot respectul pentru Doamna RIZEA. Ceea ce a facut ea este admirabil. Felul in care s-a comportat in timpul URGIEI COMUNISTE este de povestit nepotilor. Despre Dansa, numai de bine. Dar vin si eu cu o intrebare: ce vina am eu, contribuabil, sa platesc o parte din ,,daune" familiei ei? De ce trebuie sa se ia de la gura copiilor mei ca sa beneficieze, de exemplu, stranepotii ei? Ar trebui interzise asa-zisele despagubiri pentru perioada comunista. Ce vina am eu pentru ceva ce s-a intamplat acum 60 - 70 de ani? Asta-i culmea. Este o paine de mancat pentru avocati. LA MUNCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
raspunde »
Sergiu (2010-11-25 09:04:45)
Du-te la munca !
raspunde »