marime text:

UPDATE: CSM a aprobat cererea DNA pentru arestarea procurorului Nelu Carpen, acuzat de coruptie

Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat in joi seara cererea procurorilor DNA pentru arestarea lui Nelu Carpen, seful Parchetului Judecatoriei Buftea. DNA il acuza pe procuror de coruptie. In acest caz ar mai fi implicati politisti din Ilfov si doi avocati.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Procurorul Nelu Carpen este acuzat de luare de mita. Ar fi primit bani de la persoane care aveau dosare penale, la Parchet si la Politie.

In acest caz ar mai fi implicati doi politisti din Ilfov, o avocata din Buftea si un alt avocat din Baroul Bucuresti, sustin surse judiciare citate de Mediafax.

Joi seara, cei patru au fost dusi la audieri la Directia Nationala Anticoruptie, unde a ajuns si procurorul Nelu Carpen.

Potrivit surselor citate de Mediafax, unul dintre avocatii isi asigura clientii ca in schimbul unor sume de bani ar putea obtine solutii favorabile in dosare penale chiar de la Parchetul Buftea si evitau astfel trimiterea in judecata.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu