marime text:

Un tanar impuscat in cap de un politist a castigat procesul la CEDO si primeste despagubiri de 130.000 de euro

130.000 de euro. Atat a hotarat instanta de la CEDO ca valoreaza viata distrusa a unui tanar roman care a fost impuscat in cap de un politist. Baiatul, care avea 20 de ani pe atunci, a ramas nenorocit pe viata.
Un tanar impuscat in cap de un politist a castigat procesul la CEDO si primeste despagubiri de 130.000 de euro

Procurorii romani au hotarat ca politistul a actionat in legitima aparare si au dispus neinceperea urmaririi penale. Asa ca tanarul si familia lui si-au cautat dreptatea la Curtea Europeana.

Baiatul, acum in varsta de 31 de ani, incearca sa-si exprime bucuria. Nu mai poate vorbi insa de cand un glont i-a strapuns capul. In plus, nu-si mai poate folosi mana drepta, iar piciorul abia il taraie.

Drama acestei familii a inceput in primavara lui 2000. Atunci, Mugurel a nimerit intr-un conflict intre politistii de la furturi auto si un grup de scandalagii.

La vremea respectiva, s-a spus ca Mugurel ar fi scos un cutit si l-ar fi injunghiat pe unul dintre politisti. Un alt agent a scos pistolul, ca sa traga un foc de avertisment.

Dar glontul l-a nimerit pe Mugurel in cap. Baiatul a ajuns direct pe patul de spital. Au urmat ani de zile de tratamente si recuperari.

In cazul politistului care l-a impuscat, procurorii au dispus neinceperea urmaririi penale. Gresit, a considerat instanta de la CEDO.

Familia Soare ar trebui sa primeasca banii in urmatoarele 6 luni, conform procedurii. Sunt o adevarat salvare pentru bietii oameni, care au fost nevoiti sa vanda tot ce au avut in Bucuresti si sa se mute la marginea orasului Giurgiu, pentru a putea supravietui. In plus, mama lui Mugurel este grav bolnava.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu