marime text:

Un tanar impuscat in cap de un politist a castigat procesul la CEDO si primeste despagubiri de 130.000 de euro

130.000 de euro. Atat a hotarat instanta de la CEDO ca valoreaza viata distrusa a unui tanar roman care a fost impuscat in cap de un politist. Baiatul, care avea 20 de ani pe atunci, a ramas nenorocit pe viata.
Un tanar impuscat in cap de un politist a castigat procesul la CEDO si primeste despagubiri de 130.000 de euro

Procurorii romani au hotarat ca politistul a actionat in legitima aparare si au dispus neinceperea urmaririi penale. Asa ca tanarul si familia lui si-au cautat dreptatea la Curtea Europeana.

Baiatul, acum in varsta de 31 de ani, incearca sa-si exprime bucuria. Nu mai poate vorbi insa de cand un glont i-a strapuns capul. In plus, nu-si mai poate folosi mana drepta, iar piciorul abia il taraie.

Drama acestei familii a inceput in primavara lui 2000. Atunci, Mugurel a nimerit intr-un conflict intre politistii de la furturi auto si un grup de scandalagii.

La vremea respectiva, s-a spus ca Mugurel ar fi scos un cutit si l-ar fi injunghiat pe unul dintre politisti. Un alt agent a scos pistolul, ca sa traga un foc de avertisment.

Dar glontul l-a nimerit pe Mugurel in cap. Baiatul a ajuns direct pe patul de spital. Au urmat ani de zile de tratamente si recuperari.

In cazul politistului care l-a impuscat, procurorii au dispus neinceperea urmaririi penale. Gresit, a considerat instanta de la CEDO.

Familia Soare ar trebui sa primeasca banii in urmatoarele 6 luni, conform procedurii. Sunt o adevarat salvare pentru bietii oameni, care au fost nevoiti sa vanda tot ce au avut in Bucuresti si sa se mute la marginea orasului Giurgiu, pentru a putea supravietui. In plus, mama lui Mugurel este grav bolnava.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu7s (2011-02-26 02:39:31)
sunteti prosti si romani inculti si va dati cu parerea despre ce ***** mananca pro.tv ...il cunosc si stiu perfect istoria...nu era la furat de masini...el il cauta pe altu sa ii dea perversa,,,,si sa nimerit sa dea de organii romanii politzia ***** romane,,,si sua luat la bataie cu ei pt k erau civli si credea k e cu ala poe care il cauta,,,si cum *** poti sa tragi un foc de avertizare in cap ... asa de prosti sunteti..si sa va iau familia in pl la toti si la romnia si la protv **** mele.******* pe voi toti
raspunde »
adi (2011-02-24 10:47:11)
nu conteaza ce a facut nu ai voie sal impusti ca ti sa sculat tie sau esti un ***** de politist
raspunde »
c (2011-02-24 09:07:44)
hai acum sa le plangem de mila hotilor de masini...
raspunde »
rambo (2011-02-24 08:43:32)
habar nu aveti ce s-a intamplat!!!! pe atunci acest "tanar" era hot si a fost prins la furat de masini. atunci s-a intamplat ... sunteti varza!!! vai de c---l vostru!!!
raspunde »
mat (2011-02-23 21:56:45)
Statul roman ca de obicei, un stat de c a c a t care in nici un caz nu ajuta cetateanul de rand. Rolul statului nostru e sa ne si painea de la gura . Sa va iau ****** in ******* de hoti ordinari.
raspunde »