marime text:

Un jandarm si-a umplut colegii de datorii, apoi a sters putina. A fost condamnat pentru dezertare

Situatia jandarmului de 28 de ani, din Galati, care a disparut de mai bine de un an, s-a lamurit joi, cand procurorii militari l-au condamnat la un an si trei luni de inchisoare pentru dezertare. Dar asta nu este singura lui problema. Cand a plecat, a lasat in urma un puhoi de datorii girate cu salariile colegilor. Toti banii s-au dus pe jocuri de noroc si probabil de aceea jandarmul s-a si gandit sa dispara.
Un jandarm si-a umplut colegii de datorii, apoi a sters putina. A fost condamnat pentru dezertare

Jandarmul este casatorit si are un copil de doi ani. Sotia lui sustine ca nu stie ce s-a intamplat cu el si ca ultimele vesti despre propiul ei sot le-a primit de la anchetatorii. La cateva luni de la disparitie, barbatul a fost vazut in doua benzinarii din Sibiu si Buzau.

Sotia fostului jandarm crede ca omul a fugit de teama ca nu va avea de unde sa returneze banii imprumutati. Nici macar nu stie valoarea totala a datoriilor, dar spune ca banii au fost pierduti de sotul ei la mai multe cazinouri din oras. La usa femeii au batut deja mai multi colegi de-ai barbatului, care i-au spus ca l-au girat pe acesta la mai multe banci si acum se vad stransi cu usa pentru a-i achita acestuia ratele.

Politistii l-au dat in urmarire generala pe barbat acum, dupa ce procurorii militari l-au condamnat. Pedeapsa lui ar fi de un an si trei luni, dar cu suspendare, tocmai de accea parintii si bunicii lui spera ca nu se va speria prea tare si se va intoarce acasa.

Eugen Ionut Mihnea a disparut pe 16 octombrie 2008. Si-a luat cateva lucruri personale, actele si masina si a plecat fara sa lase vreo explicatie in urma.

Sotia barbatului este singura care nu-l mai asteapta. Oricum il parasise cu putin timp inainte ca omul sa dispara, pentru ca se saturase sa-i tot plateasca datoriile.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu