marime text:

Vor sa schimbe legea ca sa-l pedepseasca pe barbatul care si-a infectat sotia cu HIV!

Caz fara precedent in justitia din Romania. Procurorii din judetul Botosani vor sa ceara Ministerului Justitiei schimbarea legislatiei pentru a-l putea pedepsi pe un barbat acuzat ca si-a infectat cu buna stiinta sotia cu HIV
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa ce procurorii au dovedit ca barbatul a imbolnavit-o deliberat pe sotia sa, suspectul a fost retinut, la mijlocul lunii octombrie. Acum este in arest si asteapta sa fie trimis in judecata. Anchetatorii ar fi vrut sa-l trimita 25 de ani dupa gratii pentru omor.

Actuala legislatie include insa ca infractiune doar raspindirea intentionata de boli, cu o pedeapsa de pina la 15 ani. Faptul ca femeia a murit in urma infectarii nu poate fi luat in calcul la pedeapsa, in prezent. Victima avea 41 de ani si era asistenta medicala. N-a stiut ca propriul sot a imbolnavit-o decit atunci cind el i-a trimis o scrisoare in care ii anunta crudul adevar.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu