marime text:

Ucisa in mod crunt de doi vecini! Au lovit-o cu toporul, apoi au invelit-o intr-o plapuma si i-au dat foc

O femeie din Olt a murit dupa ce doi venici, mama si fiul, bolnavi psihic si alcoolici, i-au dat cu toporul in cap, apoi au invelit-o intr-o plapuma, au stropit-o cu benzina si i-au dat foc.
Ucisa in mod crunt de doi vecini! Au lovit-o cu toporul, apoi au invelit-o intr-o plapuma si i-au dat foc
Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Olt l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Narcis Marian Nederu, pentru omor deosebit de grav.
 
In luna august, acesta, impreuna cu mama sa, ambii suferind de afectiuni psihice si fiind mari consumatori de alcool, au acostat-o pe vecina lor in timp ce aceasta iesea din locuinta sa si au introdus-o cu forta in apartamentul lor.
 
Narcis Marian Nederu a lovit-o pe victima cu un topor in cap, dupa care acesta si mama sa au invelit-o intr-o plapuma, iar pe holul din apropierea usii de acces in apartament au stropit-o cu benzina si i-au dat foc.
 
Dupa izbucnirea incendiului, speriati de amplitudinea acestuia si de interventia vecinilor, inculpatul si mama sa au deschis ferestrele apartamentului si au sarit de la o inaltime de aproximativ sapte metri, plonjand pe aleea betonata din fata blocului, unde au fost gasiti ulterior de cativa locatari, care anuntasera organele de politie.
 
Cu toate ca victima a fost urgent transportata cu ambulanta la spital, dupa doua zile a decedat.
 
Raportul de constatare medico-legala a concluzionat ca moartea victimei a fost violenta si s-a datorat socului combustional, consecinta a unor arsuri gradul II, III, IV, pe 80 la suta din suprafata corpului, survenite pe fondul unui traumatism cranio-cerebral acut deschis.
 
Cauza a fost trimisa, spre competenta solutionare, Tribunalului Olt.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu