marime text:

Traian Basescu vrea sa-l faca pe Dinu Patriciu sa plateasca un leu! Miliardarul ii cere mai mult: un euro!

Traian Basescu si Dinu Patriciu nu cad la pace, asa ca se intalnesc in sala de judecata. In procesul care a inceput miercuri la Judecatoria Sectorului 1, seful statului este reclamantul, iar miliardarul, paratul. Cei doi se judeca pentru scandalul iscat in campania pentru prezidentiale din decembrie, cand Dinu Patriciu a vorbit despre cum Traian Basescu ar fi palmuit un copil la Ploiesti, in 2004.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tot atunci, filmul presupusului incident a fost dat publicitatii pe internet.

Avocatul lui Dinu Patriciu, Ovidiu Budusan, spune despre clientul sau ca nu intelege rostul acestui proces, in conditiile in care Traian Basescu ar fi recunoscut incidentul si l-ar fi si regretat. Iar Dinu Patriciu nu are nici o legatura cu filmuletul, mai spune el, a fost doar martor.

In privinta prezentei sefului statului in sala de tribunal, avocatul lui Traian Basescu, Robert Rosu, este rezervat. In sala de judecata, neincapatoare, toata lumea ii astepta insa pe cei doi impricinati celebri.

Avocatii celor doi au avut grija ca dosarul sa fie luat printre primele  de catre judecatori, iar instanta a dat un nou termen pentru acest proces, in care seful statului il acuza pe miliardar de "minciuna si filmari trucate", peste doua luni.

Pana atunci se vor lamuri si cine cu cine se judeca, vor fi aduse si inregistrari, planse foto etc intrucat cei doi mai au un proces pe rol, in care-si schimba rolurile: Dinu Patriciu este reclamantul si Traian Basescu este paratul, acuzat de calomnie.

Daca Traian Basescu vrea un leu despagubiri de la Dinu Patriciu, miliardarul cere de la seful statului de patru ori mai mult, despagubiri de un euro.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu