marime text:

Traian Basescu: Justitia din Romania nu este pregatita sa judece repede, bine si neinfluentata

Presedintele Traian Basescu a participat miercuri la prezentarea raportului de activitate pentru 2010 al Consiliului Superior al Magistraturii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Chiar daca, din punct de vedere politic, a acceptat esecul aderarii noastre la spatiul Shenghen, seful statului a sustinut ca multe dintre problemele care s-au vazut la Bruxelles vin din zona justitiei.

Invitat la sedinta in care ar fi trebuit sa aflam reusitele Consiliului Superior al Magistraturii, Traian Basescu a venit cu o lista intreaga de reprosuri.

Si pentru ca CSM este o institutie lipsita de credibilitate in ochii celor care ne monitorizeaza de la Bruxelles, presedintele le-a cerul membrilor Consiliului sa amane alegerile interne. Ar fi trebuit sa aiba loc vineri, 7 ianuarie, dar i-a rugat sa le mai lase pana la sfarsitul lunii, cand Curtea Constitutionala se va pronunta in legatura cu legalitatea numirii noilor membri CSM.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu