marime text:

Tolea Ciumac a fost eliberat! Vrea sa devina un respectabil om de afaceri

Tolea Ciumac este de astazi un om liber. Condamnat la 4 ani si sapte luni de inchisoare, el a reusit sa scape dupa numai un an de pedeapsa. A convins instanta brasoveana ca restul de 3 ani si i-a petrecut prin inchisorile din strainatate.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Suparat si nervos - asa a iesit Tolea Ciumac din puscarie, desi astepta aceasta zi de mai bine de o jumatate de an. N-a vrut sa stea de vorba cu jurnalistii si a urcat direct in limuzina de lux care-l astepta la poarta inchisorii. Prietenii care au venit sa-l ia au avut grija de cele mai mici detalii - masina abia fusese scoasa din spalatorie, iar inauntru se afla costumul negru de piele cerut de Tolea. Cand au aflat a cui este masina, angajatii spalatoriei s-au grabit sa se pozeze alaturi de ea.

Tolea si-a castigat notorietatea dupa ce a participat la cele mai sangeroase conflicte dintre interlopii brasoveni.
Apoi a devenit vedeta de reclame TV. Dar in martie anul trecut, a fost incarcerat in urma unui scandal cu impuscaturi, petrecut de fapt in 1999. Ar fi trebuit sa stea dupa gratii 4 ani si sapte luni. Dar instantele au acceptat sa-i scada din aceasta pedeapsa anii stati dupa gratii in Spania, unde a fost condamnat pentru furt.

Odata eliberat, Tolea va face primul drum la Timisoara, sa-si vada baietelul de 3 ani. Apoi are de gand sa devina un
respectabil om de afaceri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu