marime text:

Sorin Ovidiu Vantu n-a vrut sa discute cu procurorii! A dat insa declaratii jurnalistilor

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a ajuns miercuri pentru a treia oara, in ultima luna, la Parchetul General. El a fost citat sa dea declaratii in dosarul in care este suspectat ca, impreuna cu doi apropiati, l-ar fi ajutat pe Nicolae Popa sa scape de executarea celor 15 ani de inchisoare la care a fost condamnat, in dosarul FNI.  
Sorin Ovidiu Vantu n-a vrut sa discute cu procurorii! A dat insa declaratii jurnalistilor

Dupa ce anchetatorii n-au reusit sa-i smulga o vorba, Vantu a discutat cu jurnalistii.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu si-a petrecut mai putin de o jumatate de ora in biroul procurorilor, unde a ajuns insotit de avocatul care a obtinut eliberarea sa din arestul politiei. A refuzat sa faca vreo declaratie. A fost ultima incercare a anchetatorilor, care il acuza de favorizarea infractorului, de a-l face pe miliardar sa raspunda acestor acuzatii. Vantu s-a folosit de dreptul sau la tacere, asa ca nu a scris niciun rand.

Sorin Ovidiu Vantu avertizase inca de la recursul judecat la Curtea de Apel Bucuresti ca nu va spune nimic, pana cand dosarul va fi judecat de o instanta.

In acelasi dosar mai sunt anchetati soferul miliardarului, dar si un om de afaceri apropiat, iar in cateva zile ancheta va fi inchisa si suspectii vor fi trimisi in judecata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu