marime text:

Sorin Ovidiu Vantu este liber, dupa sapte zile petrecute in inchisoare

Sorin Ovidiu Vantu se pregateste pentru un week-end linistit in familie. Dupa sapte zile petrecute in arest magistratii Curtii de Apel au acceptat in aceasta dupa-amiaza recursul formulat de aparatorii miliardarului. El a parasit arestul la ora 19.00.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cu doua voturi pentru si unul impotriva, Sorin Ovidiu Vantu a fost pus in libertate de instanta Curtii de Apel Bucuresti. Recursul inaintat de el si de cei doi presupusi complici a avut succes.

Decizia de a-l elibera pe omul de afaceri vine la 6 zile de la hotararea Tribunalului Bucuresti, instanta in care Vantu a primit mandat pe 29 de zile.

Magistratul a motivat atunci ca Sorin Ovidiu Vantu, Alex Stoian si Octavian Turcanu pot reprezenta un pericol public si a subliniat faptul ca acestia l-ar fi sustinut cu bani pe Nicolae Popa, tatal FNI.

Procurorii sunt de parere ca lui Popa i s-ar fi cumparat tacerea cu 200.000 de euro anual. La randul ei, judecatoarea a considerat ca :"Inculpatii au dovedit nu doar perseverenta infractionala accentuata, dar si ignoranta fata de sistemul de justitie. Astfel, desi cunosteau ca autoritatile romane au efectuat cereri de comisii rogatorii si asistenta judiciara, inculpatii au actionat in scopul zadarnicirii executarii pedepsei. Au continuat si au staruit in gasirea mijloacelor pentru ingreunarea executarii pedepsei, chiar si dupa ce condamnatul a fost arestat de autoritatile statului gazda.''

Joi insa avocatii apararii au avut castig de cauza. Desi clientii lor pot pleca acasa acuzatiile raman. Sorin Ovidiu Vantu este cercetat pentru favorizarea infractorului iar ceilalti doi pentru complicitate la aceasta fapta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu