marime text:

Soferul care a batut un pieton, arestat pentru tulburarea linistii, nu pentru moartea victimei!

Soferul din Craiova, care l-a batut pe un bunic ce traversa strada impreuna cu nepoata sa, enervat ca se misca prea incet, isi va racori nervii dupa gratii, in urmatoarele 29 de zile. Judecatorii i-au dat miercuri mandat de arestare, nu insa pentru moartea pietonului, care a facut infarct la putin timp dupa ce a fost batut, ci pentru ultraj si tulburarea linistii publice, intrucat raportul medicului legist nu mentioneaza o legatura intre deces si loviturile care l-au doborat pe asfalt.  
Soferul care a batut un pieton, arestat pentru tulburarea linistii, nu pentru moartea victimei!

Numele soferului, care s-a dat jos din autotursmul sau BMW ca sa-l ia la pumni pe bunicul ce traversa cu nepoata lui strada, este Cosmin Dragan. Are 22 de ani si este fiul unui patron al mai multor firme, printre care si o spalatorie auto. Tanarul a incercat sa le explice judecatorilor gestul sau, spunand ca mai intai a intrat intr-un schimb de replici cu pietonul, care ar fi incercat apoi sa dea in el cu doua pietre.

Cosmin Dragan a mai avut probleme cu legea. Judecatoarea Cristina Craciunoi spune care au fost acestea: "Inculpatul a fost condamnat anterior printr-o sentinta data de Tribunalul Targu Jiu la doi ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de complicitate la un furt calificat".

In fata Parchetului, fiul barbatului de 62 de ani care a murit la cateva ore dupa ce a primit pumnii, asteapta decizia. A vrut sa il priveasca in ochi pe cel care i-a batut parintele.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu