marime text:

Si-a omorat sotia cu zeci de lovituri de topor, in fata copiilor, si a primit 13 ani de inchisoare!

Cu 13 ani de inchisoare va plati un individ din Iasi, care nu a suportat ideea ca sotia l-ar putea insela si s-a gandit ca are drept de viata si de moarte asupra ei. A ucis-o cu zeci de lovituri de topor, sub privirile celor trei baieti ai lor, care il implorau sa se opreasca.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Totul s-a intamplat in octombrie anul trecut, in localitatea Tomesti. In ziua crimei, omul a venit beat acasa si a inceput sa-si loveasca nevasta, cu pumnii si picioarele. Nu era pentru prima data cand ea patimea din cauza ca sotul credea ca il insala.

Apropiatii celor doi stiau insa ca aventurile femeii se petreceau doar in inchipuirile agresorului. Omul insa nu s-a lasat induplecat de rugamintile ei si a pus mana si pe un topor si un cutit, in timpul atacului. 

Politistii chemati a doua zi de vecini au ramas inmarmuriti cand au numarat loviturile de pe trupul femeii. In fata judecatorilor, criminalul a pretins ca nu a vrut decat sa-si sperie sotia, ca sa nu-l mai insele, dar nu a reuusit sa-i induplece pe magistrati, care l-au trimis dupa gratii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu