marime text:

Scandal la recursul studentilor criminali. Avocata lui Sergiu, amenintata: "Ai grija ce vorbesti"

Scandal la Tribunalul Timis, unde vaduva barbatului de 65 de ani, omorat si transat de doi studenti de la Facultatea de Medicina din Timisoara, a facut un adevarat circ la iesirea din sala de judecata. Calmate cu greu de jandarmi, atat femeia, cat si fiica ei s-au ales cu cate o amenda, dupa ce au sarit la avocata apararii.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Miercuri s-a judecat recursul inaintat atat de avocatii celor doi studenti, cat si de familia victimei. Nici unii, nici altii nu fost multumiti de pedeapsa de 16 ani de inchisoare pe care Carmen Bejan si Sergiu Florea au primit-o. La iesirea din sala de judecata, vaduva lui Trifu Schrot a fost cat pe ce sa sfasie roba avocatei lui Sergiu Florea.

Avocatul familiei Schrot a incercat sa justifice apoi iesirea nervoasa a sotiei victimei.

Avocata lui Sergiu Florea, Camelia Taranu, sustine ca, in sala de judecata, a fost amenintata in repetate randuri de sotia victimei, sa aiba grija ce vorbeste. Mai mult, acum, dupa ce a fost agresata fizic si verbal, avocata spune ca lucrurile nu vor ramane asa. Ea va depune cat de curand o plangere la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, pentru ultraj.

Din cauza unui viciu de prcedura, recursul acestui proces nu s-a judecat pana la urma miercuri si un nou termen a fost stabilit pentru data de 16 septembrie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu