marime text:

Revoltator! Ofiter de Politie, tainuitor de criminali, judecat in libertate

A tainuit omorul comis de prietenul si partenerul sau de afaceri, interlopul “Tiganu”, si i-a dat sfaturi acestuia cum sa se comporte la audieri ca sa scape de puscarie. Cu toate acestea, instanta a hotarat ca politistul nu prezinta pericol social, nu exista temerea ca va comite alte infractiuni, deci va fi judecat in stare de libertate.
Revoltator! Ofiter de Politie, tainuitor de criminali, judecat in libertate
Politistul de la Sectia 13, Claudiu Mihai, in varsta de 40 de ani, a fost trimis in judecata in ianuarie 2010, atunci fiind arestat preventiv pentru infractiunile de nedenuntare a unui omor, favorizarea infractorului si marturie mincinoasa, in dosarul lui Florin Dohotaru, zis “Rocky”.
 
In martie 2009, pe un camp de la marginea Bucurestiului era gasit cadavrul lui “Rocky”, care prezenta numeroase traumatisme, urme de lovire cu pumnii si picioarele, dar si cu alte obiecte contondente. Langa cadavru, un chistoc de tigara. Analiza ADN a dovedit ca profilul genetic recoltat de pe chistoc e identic cu cel al interlopului Ionut Baicea, zis “Tiganu”.  
 
In urma audierilor mai multor martori, procurorii au stabilit cine erau cei care il luasera pe Florin Dohotaru de acasa cu forta, il batusera crunt si-l abandonasera apoi pe un camp, pentru ca nu-si platise la timp o datorie: Ovidiu Mocanu, Cristian Nita, zis “Capone”, dar si Ionut Baicea, zis “Tiganu”.
 
Procurorii spun ca politistul Claudiu Mihai ar fi aflat de la Mocanu, cu care era bun prieten, ca “l-a mierlit pe unu’”, iar acesta le-a dat sfaturi despre cum sa se comporte la audieri, a participat personal la dezmembrarea masinii cu care a fost dus Florin Dohotaru pe camp si omorat, iar o parte din piese le-a si vandut.
 
Cu toate acestea, instant de judecata a considerat ca politistul nu prezinta pericol social si nu exista temerea ca va comite si alte infractiuni, si l-a pus in libertate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu