marime text:

Razbunarea crunta a unui barbat parasit de iubita! A trimis poze indecente cu ea actualului prieten

Ranit in amor, un notar din Bacau a vrut sa se razbune pe fosta iubita, spun procurorii. Fata l-ar fi parasit pentru cel mai bun prieten, iar notarul, sustin anchetatorii, ar fi raspandit fotografii in care fosta partenera apare in ipostaze indecente.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pozele au ajuns atat la familia noului ei prieten, cat si la vecini si la compania unde lucreaza fata. Notarul a fost trimis in judecata.

Procurorii bucuresteni vor sa-l vada dupa gratii pe notarul Ovidiu Cristian Stoica din Bacau. Anchetatorii sustin ca s-ar fi razbunat pe fosta iubita care l-a parasit pentru cel mai bun prieten al sau.

A pus in cutiile postale de la domiciliul mamei actualului iubit fotografii ce o infatiseaza in ipostaze sexuale cu un barbat si a expediat aceleasi fotografii obscene prin e-mail la locul de munca actual si la vechiul loc de munca al acesteia.

Notarul sustine ca nu se afla in spatele acestui scandal. Pozele ar fi ajuns chiar si la vecinii tanarului pentru care l-ar fi parasit iubita, iar oamenii au facut plangere.

La termenul de judecata de marti, victima a lipsit. A venit insa iubitul ei si mama acestuia, dar si vecinii indignati, gata sa depuna marturie. Apararea spune ca va incerca sa demonteze acuzatiile.

Daca va fi gasit vinovat, notarul risca pana la patru ani de inchisoare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu