marime text:

Profesoarele acuzate in dosarul "Mita la bac" ar putea fi cercetate in stare de arest!

Procurorii DNA vor sa le vada inchise pe cele doua profesoare de la un liceu particular din Galati, care ar fi luat bani de la parinti pentru a-i trece mai usor pe elevi prin bacalaureat. Ei au facut recurs la decisia instantei de a le cerceta pe femei in stare de libertate. Profesoarele sunt acuzate de trafic de influenta si luare de mita.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Procurorii DNA au depus recurs miercuri dimineata in cazul celor doua femei: pe de o parte, directoarea liceului care a primit bani de la parinti, iar pe de alta parte, profesoara de romana, care este si ea acuzata ca ar fi luat mita ca sa fie mai indulgenta.

In urmatoarele 24 de ore se va hotari daca profesoarele vor fi cercetate in continuare in stare de libertate sau in arest. Initial, ele au fost retinute pe 5 iulie pentru 24 de ore, insa Tribunalul a decis ca pot sa fie libere pe durata cercetarilor.

Pe langa profesoare, si elevii ar putea iesi prost din aceasta situatie. Lucrarile lor s-ar putea sa fie recorectate si sa primeasca fireste alte note, pe merit. Este vorba de 700 de lucrari care au trecut prin mainile acestor profesoare, pentru ca tocmai la liceul lor era centrul de corectare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu