marime text:

Procesul intentat de Primaria Capitalei doctorului Ciomu, la final! Miza: jumatate de milion de euro

Controversatul chirurg Naum Ciomu si-a facut calculele si a anuntat ca ar avea nevoie de 120 de ani ca sa-si plateasca datoriile. Mai exact, 500.000 de euro, despagubirile platite de Primaria Capitalei fostului pacient pe care doctorul l-a mutilat in urma cu sase ani. Joi, procesul prin care municipalitatea vrea ca Naum Ciomu sa plateasca aceasta suma a ajuns la final.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cu greu, doctorul Naum Ciomu a acceptat sa dea curs interogatoriului in procesul care i-ar putea aduce serioase probleme financiare. Primaria Capitalei l-a dat in judecata, incercand sa recupereze de la el banii pe care i-a platit barbatului pe care, in 2004, chirurgul l-a mutilat, sectionandu-i organul genital.

"Cunoasteti foarte bine care e situatia personalului universitar, deci nu am cum sa platesc acesti bani decat prin retinerea din salariu pana peste 150 de ani", a spus fostul chirurg urolog. "Incercam, desigur, prin toate modalitatile sa recuperam atat cat este posibil", arata avocaul Primariei Capitalei, Aniela Badita.

Naum Ciomu
a mai facut o declaratie surprinzatoare in fata judecatorului. Pentru prima oara de la declansarea scandalului, a afirmat ca, desi a fost gasit vinovat de culpa medicala si condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, nu el este vinovatul: "In conditiile in care acest rezident nu avea experienta, eu nu vroiam sa ii distrug cariera. A intervenit si el cu bisturiul, probabil in momentul in care eu am avut accidentul n-am stiut probabil ca a intervenit, nu realizez".

Sentinta in acest dosar va fi data saptamana viitoare.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu