marime text:

Justitia a luat vacanta - Nutu Camataru e liber toata vara! Clanul a facut show la tribunal!

Interlopul Nutu Camataru va avea o vara cat se poate de linistita, dupa ce procesul in care el si fratele lui, Sile, au contestat condamnarile la 15, respectiv 13 ani, a fost amanat pana pe 15 septembrie. In dosarul respectiv, fratii Camataru sunt acuzati de infractiuni cu violenta, proxenetism, camatarie si trafic de persoana.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Motivul pentru care Curtea de Apel Bucuresti a decis amanarea procesului este incredibil: avocatul din oficiu care trebuia sa reprezinte doi dintre cei judecati in acest dosar, alaturi de Nutu si Sile Camataru, a lipsit la termenul de luni. Aparatorul a fost amendat cu 1.000 de lei.

In acest dosar, cei doi frati au fost condamnati in februarie 2009, de Tribunalul Bucuresti, la 15, respectiv 13 ani de inchisoare. Decizia a fost contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Potrivit Mediafax, instanta a finalizat cercetarea judecatoreasca in acest caz, dar nu a putut inchide procesul, deoarece unul dintre inculpati, care era minor la data cand ar fi savarsit infractiunile, nu s-a prezentat la ultimul termen de judecata, motivand ca urmeaza un tratament psihiatric.

In motivarea sentintei de condamnare, data de catre Tribunalul Bucuresti, se arata ca Nutu Camataru a spus intr-o convorbire ca atunci cand va iesi din inchisoare, va fi "tot haiduc" si a declarat instantei ca atunci cand era liber, "cartierul Ferentari era mult mai linistit".

Pe 9 iunie, Nutu Camataru a fost eliberat din Penitenciarul Jilava, dupa ce a ispasit o pedeapsa de 6 ani de inchisoare, pentru fapte cu violenta si crima organizata. El a plecat pe unul dintre caii sai preferati, fapt ce i-a adus o amenda din partea Politiei Rutiere.

Nutu Camataru, interlopul cu vila de 2 milioane de dolari si gradina zoologica

TU UNDE CREZI CA AR TREBUI SA-SI PETREACA NUTU CAMATARU VACANTA DE VARA? IAR IN CAZ CA NU SE INTOARCE LA "FACULTATE", PROPUNE-I TU UNA ADEVARATA!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu