marime text:

Sorin Ovidiu Vantu va fi cercetat in libertate pentru santaj!

Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti a decis, joi seara, ca Sorin Ovidiu Vantu si Ion Ilie Cezar pot fi cercetati in libertate in dosarul in care sunt acuzati de santajarea lui Sebastian Ghita, respingand propunerea procurorilor de arestare preventiva a celor doi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Procurorul de sedinta aflat in sala la pronuntarea deciziei a declarat recurs, care va fi judecat la Tribunalul Bucuresti.

Decizia a fost luata la capatul unei sedinte de judecata care a durat aproape cinci ore si dupa mai bine de o ora de deliberari.

Sorin Ovidiu Vantu a parasit joi seara Judecatoria sectorului 5, unde procurorii le-au cerut magistratilor sa-l aresteze pe el si pe Ion Ilie Cezar, un apropiat al omului de afaceri. Pentru ca i-a expirat ordonanta de retinere, Vantu a plecat din sala, anuntand ca asteapta acasa decizia instantei.

Un partener de afaceri il acuza ca l-ar fi amenintat cu moartea si i-ar fi cerut o taxa de protectie lunara, in valoare de 150.000 de euro. Procurorii se bazeaza pe discutii telefonice intre cele doua parti, discutii despre care Vantu a declarat ca sunt false.

Se pare ca s-ar fi realizat chiar si un flagrant, miercuri dupa-amiaza, intr-un birou de la Casa Presei.

Anchetatorii considera Sorin Ovidiu Vantu s-a folosit de Ilie Cezar, un angajat de-al sau, pentru a-si transmite mesajele de ameninare cu moartea, pe care Sebastian Ghita le-a luat in serios si si-ar fi luat masuri de protectie.

Sorin Ovidiu Vantu si Ilie Cezar au fost retinuti miercuri seara, iar joi au fost prezentati judecatorilor, cu propunere de arestare preventiva.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu