marime text:

Politistul care a impuscat in cap un tanar, pe care l-a confundat cu un urmarit international, nu va fi judecat!

Procurorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au anuntat neinceperea urmarii penale in dosarul tanarului de 30 de ani din Braila, impuscat in cap de un politist, dupa ce a fost confundat cu un urmarit international. In urma unei anchete care a durat un an si zece luni, parintii lui Sorin Parvu au aflat ca cel care le-a ucis fiul nu va fi judecat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Familia spune ca a fost uimita sa afle ca politistul care le-a impuscat fiul nu va fi urmarit penal, pentru ca a fost doar o regretabila confuzie.

Parintii lui Sorin Parvu, tanarul de 30 de ani confundat si ucis de politistii bucuresteni pe o strada din Braila, in septembrie 2009, in urma unei misiuni, sunt hotarati sa nu renunte si sa faca recurs iar la nevoie, sa mearga sa-si caute dreptatea pana la Haga.

Rudele, care au acuzat in tot acest timp ca se incearca tergiversarea anchetei, pentru a-i scate basma curata pe vinovati, spun ca au acum confirmarea musamalizarii cazului.

Decizia procurorilor vine la trei saptamani dupa ce parintii au aflat ca fiul lor este chemat in instanta, pentru a plati cateva zeci de mii de lei, drept daune provocate masinii agentilor care l-au impuscat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu