marime text:

Parintii tanarului injunghiat mortal langa scoala cer o pedeapsa mai mare pentru criminal

"Sa nu aveti mila de un criminal", le-au cerut miercuri parintii unui baiat din Craiova magistratilor de la Curtea de Apel, care trebuie sa judece recursul inaintat de oameni dupa aflarea pedepsei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Prima sentinta a judecatorilor l-a condamnat la 16 ani si 8 luni de inchisoare pe cel care l-a injunghiat mortal pe tanarul de 17 ani in aropierea scolii sale.

In sala de judecata, parintii tanarului ucis au incercat sa-i convinga pe judecatori ca cel care le-a omorat fiul a mai fost implicat in mai multe batai de strada si reprezinta un adevarat pericol public. In contrapartida, aparatorii lui Romel Voicu au aratat instantei ca, pana la proba contrarie, clientul lor are cazierul curat.

Familia lui Andrei Goreci a cerut pentru suferintele prin care trec si daune materiale in valoare de 1.200.000 de lei. La iesirea din sala de judecata, tanarul acuzat de crima le-a facut celor dragi cu mana si nu parea sa aiba remuscari pentru fapta sa.

In cele din urma, magistratii au amanat luarea unei decizii in acest caz pana pe 6 aprilie. Pana atunci avocatii lui Romel Voicu au timp sa-si pregateasca apararea.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu