marime text:

Obligat de tribunal sa-i plateasca 45.000 de euro lui Copos, Becali ameninta ca va cumpara Rapidul!

Relatia si asa controversata dintre Gigi Becali si George Copos a intrat intr-o noua etapa. Cea in care magistratii Tribunalului Bucuresti il obliga pe finantatorul Stelei sa-i plateasca rivalului din Giulesti consumatia.
Obligat de tribunal sa-i plateasca 45.000 de euro lui Copos, Becali ameninta ca va cumpara Rapidul!

Termenul limita pana la care Steaua Bucuresti trebuia sa achite prin intermediul lui George Becali o datorie restanta de peste 190 de mii de lei, la care se adauga si o dobanda de 12 mii de lei a expirat, insa deocamdata nu e niciun motiv de panica pentru patronul Stelei. De altfel, Becali a si declarat ca a cerut deja anularea ordonantei de plata, asa ca soarta acestei datorii va fi lamurita la Curtea de Apel pana la sfarsitul toamnei.

In acest caz, judecatorii vorbesc despre datorii pe care George Becali nu le-ar fi platit in contul acelei nopti de revelion petrecuta impreuna cu zeci de rude si apropiati in hotelul companiei lui George Copos din Poiana Brasov. La momentul deschiderii procesului, George Becali afirma ca ar fi stins datoriile, insa procesul a continuat si nu e departe de a se finaliza.

Suparat, seful Stelei a spus pentru Stirile ProTV ca va riposta dupa aceasta decizie a tribunalului si va incerca cumpere creantele pe care le-ar avea Rapidul si astfel ar vrea sa devina patronul echipei din Giulesti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu