marime text:

Oana Zavoranu vrea sa divorteze cat mai repede de Pepe!

De la vorbele privind despartirea rapida si amiabila, Oana Zavoranu si Pepe au trecut la fapte. Ea a trimis luni doi avocati sa ii anunte pe magistrati ca isi doreste cat mai repede un divort administrativ.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Asadar, cere oficial Judecatoriei sa inchida dosarul si sa-l lase in grija unui notariat. Intre timp, cei doi au decis cu ce ramane fiecare dupa atatia ani de relatie.

Dupa aproape sase saptamani de la depunerea cu mare tam-tam a cererii de divort, Oana Zavoranu isi schimba strategia si accepta propunerea sotului.

"Subsemnata Ioana Zavoranu - ii scrie ea magistratului - am ajuns la concluzia ca desfacerea cat mai rapida a casatoriei cu numitul Ionut Nicolae Pascu reprezinta pentru mine o prioritate, continuarea starii matrimoniale fiind in acest moment lipsita de substanta, casnicia fiind iremediabil vatamata. Am ajuns impreuna cu sotul meu la convingerea ca procedura amiabila notariala de desfacere a casatoriei, fiind mult mai rapida, serveste intru totul intereselor noastre." (Sursa: Oana Zavoranu)

Avocatii Oanei au cerut instantei de la Judecatoria sectorului 3 sa inchida dosarul cat mai curand posibil.

Daca problema divortului si cea a partajului vor fi transate de notar, nu acelasi lucru se va intampla cu dosarele penale si procesele in care cei doi soti s-au reclamat si in care isi pretind daune de la o suta de mii de lei pana la zece milioane.

Mutarea divortului de la Judecatorie la notar nu este insa lipsita de emotii. Daca magistratul ia o decizie similara celei de acum doua saptamani, cand a hotarat ca despartirea sa fie pronuntata de instanta, pe 5 octombrie, Oana si Pepe vor deveni fosti soti abia la acea data.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu