marime text:

Nu-i mai da copilul inapoi! A reizbucnit razboiul intre Tolea si Magda Ciumac

A izbucnit din nou razboiul intre Magda si Tolea Ciumac. Ea isi acuza fostul sot ca a furat baiatul pe care il au impreuna si l-a dus in Republica Moldova. "Mai bine sa-l creasca bunica lui, decat una care umbla toata ziua prin mall-uri", i-a transmis Tolea. Lupta pentru custodia lui Sasa se va duce acum la tribunal.  
Nu-i mai da copilul inapoi! A reizbucnit razboiul intre Tolea si Magda Ciumac

Magda Ciumac a venit tocmai de la Timisoara, la tribunalul Bucuresti. Aveau termen in procesul pentru custodia lui Sasa, dar Tolea n-a aparut. Magda Ciumac: "Am vorbit cu Tolea vineri, ca urmeaza sa vina sa mi-l dea pe Sasa, ca i l-am lasat 12 zile. Mai mult, i-am facut procura sa-l duca in Moldova, dar n-a mai raspuns la telefon."

Tolea Ciumac sta linistit in Republica Moldova, cu mama si cu fiul lui.  Tolea: "Cu mama mea ii e mai bine! Mama mea chiar o sa se ocupe de educatia lui, pentru ca are timp de el! Nu ca Magda, care umbla brambura prin malluri, pai ce, asa se ocupa de educatia lui? O sa-l dau la gradinita, o sa stea cu mama… Zici ca-i Tarzan acuma, nu-i educat deloc. M-am speriat cand l-am vazut, cand se intalneste cu oamenii, urla de parca e Tarzan."

Tolea Ciumac a primit custodia lui Sasa dupa divort, insa cat a fost inchis, judecatorii l-au dat in grija Magdei. Acum mama vrea sa pastreze copilul, dar tatal nu se lasa induplecat.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu