marime text:

Nici cu lacrimi nu i-a inmuiat pe judecatori! Senatorul Catalin Voicu ramane in arest

Senatorul Catalin Voicu ramane in arest! Desi i-a implorat cu lacrimi in ochi vineri pe magistratii de la Instanta Suprema sa il elibereze sub control judiciar, completul de noua judecatori a respins recursul formulat de senator. Cererea de eliberare formulata de Voicu a fost respinsa de magistrati si saptamana trecuta.
Nici cu lacrimi nu i-a inmuiat pe judecatori! Senatorul Catalin Voicu ramane in arest
Senatorul Catalin Voicu va fi in continuare cercetat in stare de arest preventiv pentru acuzatiile de coruptie ce i se aduc. Nu a reusit sa-i induplece pe judecatori, desi a izbucnit in plans in fata lor si a spus ca nu-si poate procura in arest medicamentele de care are nevoie.
 
Instanta nu s-a lasat impresionata de lacrimi si a spus ca faptele de care este suspectat Voicu sunt deosebit de grave si, in concluzie, nu poate fi eliberat. Instanta a mai respins la inceputul saptamanii o cerere de eliberare provizorie inaintata de senatorul Catalin Voicu.
 
 
Instanta si-a motivat decizia astfel: "natura infractiunilor de coruptie pentru care este cercetat inculpatul, calitatea in care acesta a actionat, precum si incercarile ulterioare de a zadarnici aflarea adevarului reclama mentinerea starii de arest a inculpatului".
 
Senatorul Catalin Voicu a fost arestat pe data de 30 martie pentru trafic de influenta in forma continuata, fals in inscrisuri sub semnatura privata, participatie improprie la infractiunea de fals intelectual la legea contabilitatii, in legatura cu fapte de coruptie, in forma continuata.
 
Dosarul este complicat. Au mai fost arestati preventiv judecatorul Florin Costiniu si oamenii de afaceri Marius Locic si Costel Casuneanu, legati de actiunile lui Voicu, insa acestia au stat in arest numai trei zile. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu