marime text:

Nati Meir se lauda ca a gasit biletul de iesire din inchisoare!

Fostul candidat la presedintia tarii are un document din care reiese ca a mostenit fabuloasa suma de 86 de milioane de dolari. Actul, autentificat la un notar, urmeaza sa ajunga pe masa judecatorilor.  
Nati Meir se lauda ca a gasit biletul de iesire din inchisoare!

Din octombrie, de cand a mai vazut lumina zilei doar episodic, la audieri, Nati Meir ar face orice ca sa scape de la Rahova, unde a ajuns dupa ce a fost acuzat de inselaciune, iar recent a primit chiar o condamnare intr-un alt dosar.

Concret, discutam despre niste copii ale unor asa-zise documente bancare emise, in Nigeria, in 2005, pe care Nati Meir le-a autentificat la un notar din Bucuresti.

"Un testament care confirma ca domnul Meir este beneficiarul autentic al sumei de 86 de milioane USD, mostenita de la domnul John Robbert, din SUA", se spune in traducerea pe care avocatul o va arata judecatorilor Curtii de Apel, in dorinta de a obtine revocarea arestarii.

Cel care i-ar fi lasat banii ar fi unchiul lui Meir. Insa documentele sunt puse deja la indoiala. Pe una dintre hartii apare numele avocatului si consilierului bucurestean Doru Giugula. Acesta spune ca nu are de-a face povestea si ca din punctul lui de vedere este un fals grosolan.

De altfel, Nati Meir nu a explicat pana acum daca luat vreun cent din mostenire, in conditiile in care se plangea ca nu mai are din ce sa traiasca, iar fiul sau vrea chiar alocatia de stat retroactiv.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu