marime text:

Monica vrea sa intre cu forta la Izvorani! Vezi ce au discutat la telefon sotii Columbeanu!

Tensiunea creste in sensibilul caz al Irinei Columbeanu, care desi i-a fost incredintata mamei, ramane in spatele portilor de la Izvorani. Monica a incercat din nou sa-si vada fiica si chiar si-a sunat sotul din fata usilor inchise, insa fara succes.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Este pentru a patra oara cand tanara incearca sa ajunga la copil, in baza hotararii judecatoresti ce i-a oferit custodia temporara. Daca Irinel o va refuza in continuare, avocatii ei anunta ca vor cere ca un executor judecatoresc sa intre cu forta in locuinta si sa o ia pe cea mica.

Monica Columbeanu a insistat din nou, in fata portii de la Izvorani, sa fie lasata sa intre sa-si vada copila bolnava de rubeola. Marti, sotul i-a raspuns la telefon.

Fara sorti de izbanda, Monica s-a dus la politie, unde a povestit ca nu si-a agresat fetita in dosarul in care Irinel o acuza de rele tratamente aplicate minorului. Mai mult, doamna a adus si cateva hartii care sa-i sustina spusele.

In acest timp, tatal omului de afaceri isi facea aparitia la resedinta din Izvorani, ca sa-si apere fiul.

In tot acest timp, Monica a pornit in cautarea sotului sau, prin Bucuresti, pentru o discutie pe delicata tema "Irina". La sediul firmei din Piata Victoriei, niciun rezultat.

Cu toate ca detine custodia temporara a Irinei, mama nu a reusit nici macar sa o vada in ultimele doua saptamini. Avocatii acesteia spun ca vor ajunge la masuri extreme.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu