marime text:

Monica Columbeanu, decazuta din drepturile parintesti? "Nu vreau cu mami, pentru ca ma bate!"

Turnura in razboiul purtat prin instante de domnul si doamna Columbeanu. Omul de afaceri le cere judecatorilor sa o decada din drepturile parintesti pe sotia sa, Monica, pe motiv ca si-ar lovi fetita.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.O citeaza tocmai pe soacra sa,  careia Irina i-ar fi spus: "Eu vreau cu tine, nu vreau cu mami, pentru ca ma bate". Actiunea depusa de tata contine o sumedenie de declaratii de acest tip.

Pana cand Protectia Copilului va face o ancheta si va prezenta concluziile tribunalului, Monica incearca din nou sa obtina custodia temporara a copilei. Ea nu a putut fi contactata pentru a comenta acuzatile pe care i le aduce sotul.

Soacra lui Irinel Columbeanu i-a povestit acestuia prin ce chinuri ar fi trecut fetita lui si a Monicai. Vinovata ar fi chiar mama, cea pe care acum Irinel o acuza de neglijenta grava si purtare abuziva. Declaratiile femeii au fost introduse intr-o cerere prin care Irinel cere decaderea din drepturile parintesti a sotiei sale.

Fetita se temea foarte tare de mama ei si de o eventuala schimbare a domiciliului in Statele Unite.

Relatia dintre Monica si mama ei este descrisa ca una in care tanara sotie a lui Columbeanu isi trata mama ca pe o servitoare, o tinea inchisa in casa cu zilele si nu ii dadea niciun ban de cheltuiala.

Mai mult, in aceeasi cerere se afirma ca Monica disparea pentru perioade lungi de timp, ca sa participe la petreceri in cluburi si uita sa se mai intoarca la fiica ei.

Vineri, Tribunalul Bucuresti, intr-un proces in care Irinel Columbeanu a fost citat din nou, este chemat sa judece o cerere a Monicai Columbeanu de suspendare a deciziei Judecatoriei Buftea, prin care Irina fusese incredintata tatalui ei.

In urma somatiei primite de la executor, Monica a trecut miercuri nopate pe la apartamentul din Calea Victoriei si dupa ce si-a luat cateva din lucrurile personale, s-a mutat la o prietena din Pipera.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariulaura (2011-03-20 16:46:48)
daca este totul adevarat , monica nu merita nici sa mai auda de numele copilului .....o mama nu poate face asa ceva.....nu este posibil.IRINEL nu uita ca in aceasta lume nu totul sant bani ....fa tot ce poti pentru binele copilului....
raspunde »
mariete (2011-03-11 04:46:08)
Indiferent cine si cum o acuza pe Monica,dar statutul sau de mama nu il poate lua nimeni.Daca i-ar fi tras o palma intr-un moment de ne-astimpar a fetitei pt.ca asa sint copiii rasfatati,nu inseamna caci isi maltrateaza fetita.Domnul Columbeanu sufera acum si ar dori sub orce forma sa-i demonstreze Monicai caci el are o mai buna prestanta cu fetita.Fetita este prea mica sa inteleaga ce este mama si ce este tata in viata ei.Chiar daca ramine pt.o perioada cu tata dar pt.viitor tot la mama va ajunge pt.caci pe o mama nu o poate inlocui nimeni niciodata.
raspunde »
vick7401 (2011-03-10 20:15:25)
Irinel cam trz ti-ai dat seama de seniorita Monica dar mai bn mai tarziu decat niciodata
raspunde »
eu (2011-03-07 12:24:52)
moni...ti s-a dus cu binele!....si figurile..:)))) chiar mama ta a firmat ca esti de tot "rahatul":) deci...bye bye!
raspunde »
ILVAIRA (2011-03-04 19:56:10)
COLUMEANU-SAGA :-) PINA ACUMA A FOST DOAR PROLOGUL ! DE-ABEA DE ACU INCOLO INCEPE SCORMONIREA IN MILUL COLUMBEAN !
raspunde »
George (2011-03-04 15:05:07)
Bravo Irinel...ca ai deschis ochii la lume...si ca ai aratat ce fel de persoana e Monica
raspunde »
iaocarte_baaaa (2011-03-03 23:29:34)
nu stiu cine e avocatul lu asta, dar e batut in cap. In bataliile pentru copii, judecatorul se sterge la fund cu declaratiile minorilor. Mai mult, cel care foloseste copiii ca martori impotriva celuilalt parinte deja pleaca cu un handicap in fata judecatorului. E un fel de lege nescrisa, 95% din cazuri marturiile copiilor sau ca si martor in proces nici nu se accepta. Daca e adevarat ce scrie aici, avocatul lui mai mult rau i-a facut. Procedura corecta este de a ruga curtea sa impuna o analiza de-a unei terte persone, impartiala (adica o companie care se ocupa cu analizele acestea) iar ei vor produce un profil psiho-social in cadrul mamei+copilului si in cadrul tatalui+copilului... si din raportul ala daca reiese ceva, ala se ia in considerare in curte. restul sunt lolouri. Asa ca daca nu ai cumparat judecatorul, sari cu banul la el repejor. Mama aia tre sa fie nebuna cu acte in regula, abuziva cu cazier, tot pe hartie ca sa nu aiba voie sa stea cu fata ei. Ceeee e asta ? ah a facut s-a dus cu lunile in baruri, nu venea pe acasa etc etc ??? DOVEZI BAA proostoole. Iar avocatii tai cred ca de prea mult ce-i platesti si-au cumparat crack c-au luat-o asa pe ulei sa puna marturia la o fata care nici nu stie sa scrie pe un dosar... ma faci sa rad... amateurish orice student in primul an poate sa confirme asta... Bottom line: plateste judecatorul sau obisnuieste-te cu ideea ca ma-sa o s-o vada mai mult sau mai putin poate chiar mai mult ca tine daca are situatia materiala
raspunde »
alina (2011-03-03 20:31:21)
Hai sa fim seriosi asa de odata a aflat el ca o batea pe irina, la fix cand s-a trezit el sa divorteze. Una e sa ii iei bani unei femei si alta sa ii iei copilul unei mame si sa incerci sa ii strici imaginea de mama. Macar de ar fi fost el vreun model de moralitate. Si eu sunt mama tanara si poate din cand in cand cand nu ma mai inteleg de loc cu fetita mea in dau o palma cu mila la fundulet dar asta nu ma face o mama rea si in nici un caz abuziva. Si normal ca fetita mea dupa aia spune la toata lumea ca mami a batut-o.
raspunde »
nils (2011-03-03 19:49:29)
bine ia'i facut irinele doamne ce ***** .. merita sa stea saraca toata viata ei nu ii era bine langa tine plin de material acum la saracieeeeee firi tu a dreaq de penala
raspunde »