marime text:

Monica Columbeanu cere ca sotul ei sa nu aiba drepturi exclusive asupra copilului

O noua batalie pentru custodia Irinei Columbeanu se da vineri la Tribunalul Bucuresti. Monica Columbeanu le cere magistratilor sa supende executarea hotararii luate de presedinta judecatoriei Buftea, prin care Irinel a avut castig de cauza.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Sotia omului de afaceri vrea ca macar pana la judecarea recursului, Irinel Columbeanu sa nu aiba drepturi exclusive asupra fetitei lor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariucristina (2011-03-13 07:22:37)
Mi se pare ca in Romania nu mai exista justitie.Daca o mama isi pierde copilul pentru ca nu este la fel de bogata ca sotul,inseamna ca ar trebui sa ne fie frica sa mai avem copii.O mama pentru copilul ei este in stare sa lupte si sa se ridice.Acum cind trece prin acest divort este normal sa nu aiba resursele lui Irinel.Este o mare mizerie ce face acest om cu cea care i-a fost sotie.Justitia ar trebui sa vada si in viitor interesul copilului,alaturi de un mos care are doar situatie financiara mai buna,sau alaturi de munica,care are toata viata inainte si poate oferi si dragostea de mama.Ma dezgusta modul in care Irinel se razbuna ca a fost parasit.Ceea ce face este un scenariu nu dragoste paterna.JUSTITIA SA DESCHIDA OCHII NU PORTOFELUL LUI COLUMBEANU
raspunde »
gheorghe (2011-03-07 18:05:09)
era de stiut ca il va parasi ptr ca a fost casatorie din interes,asa patesc barbatii batrani care se casatoresc cu pitzipoance fitzoase.
raspunde »
nora (2011-03-07 15:08:11)
Monica, daca ai un pic de cap ai face bine sa nu mai taci ci sa d-ai si tu declaratii , cand a fost vorba despre tine totdeauna te-ai aparat acum este o lupta ptr fetita ta,cere sa ti se faca test antidoping si sa se aduca dovezi palpabile cum ca ti-ai agresat copilul,i-mi pare rau ca ai asa o mama.
raspunde »
vivia (2011-03-05 02:20:10)
Din pacate,nu e o mizerie ceea ce se intimpla Monicai...cred ca multa lume se astepta la acest final,pe care,cred ca inca pe vremea cind se afla in fata altarului si Monica il plasmuia....e ceea ce si-a faurit cu propriile sale minute..am si eu o fetita si nu im inchipui sa fie despartita de mama...dar atunci cind mama e o tipa ca Monica cred ca e mai bine sa se afle in mediul tatalui...cel putin pina va mai creste si va obtine o educatie buna de la tata,care este un om cu adevarat inteligent si cumpatat!Va lua ce trebuie de la tata,iar pe mama o va avea,asa,din cind in cind...oricum,cred ca nu e bine sa fie rupta definitiv din viata mamei...
raspunde »
m m (2011-03-04 20:50:46)
Am 43 de ani si o fetita de 16 ani. Ce i se intampla Monicai mi se pare o mizerie. Monica fii puternica pentru ca trebuie sa faci fata tuturor:barbatului caruia i-ai daruit un copil,propriei tale familii si presei,opiniei publice. Irina isi va da singura seama de calitatile tale cand va fi mare.Ma voi ruga pentru pacea si linistea ta sufleteasca,esti o femeie desteapta si foarte frumoasa,simt ca dupa furtuna vei avea succes si o viata asa cum meriti.
raspunde »
blondina (2011-03-04 19:51:51)
era de asteptat ca bietul irinel sa pateasca asa de la lepra asta sa ajuns pe picioarele ei si a uitat ca omul a luat-o de nevasta si a iubit-o stiind ce a fost ia oferit un camin stabil de care nu oricine ca ea a avut parte ...acum poate irinel se invata minte si o sa -si ia o nevasta care o sa-l iubeasca asa cum este nu pentru bani ...iar copilul merita sa stea la el definitiv pentru ca ia sigur va fi ocupata cu viitorul ei...iar daca o iubeste asa mult pe fetita poate sa se duca sa o viziteze ca sigur irinel va fi de acord
raspunde »
carmen (2011-03-04 19:31:25)
mama buna??? Este ea o mama buna din moment ce propriu copil plange cand aude de mama ei..
raspunde »
nora (2011-03-04 19:25:40)
Imi pare rau pentru tine Monica dar se pare ca esti singura impotriva tuturor frustratilor , pacat ca ai o astfel de mama , iti urez sa ai putere si curaj sunt sigura ca esti o mama buna !
raspunde »
Emil M. (2011-03-04 15:54:30)
Ce besini are in cap pitzipoanca asta... sper sa fie un exemplu ....
raspunde »