marime text:

Acuzat ca a pagubit CFR cu 70 de milioane de euro, Mihai Necolaiciuc a ajuns la DNA!

Fostul director al CFR, Mihai Necolaiciuc, a fost audiat miercuri de procurorii anticoruptie. I-au prezentat astfel materialul de urmarire penala, referitor la pagubirea companiei CRF cu 70 de milioane de euro. Necolaiciuc este acuzat de abuz in serviciu si deturnare de fonduri.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Mihai Necolaiciuc a fost extradat in 20 aprilie din SUA. Imediat dupa ce a fost adus in tara, Necolaiciuc a fost dus direct la Judecatoria Sectorului 1, pentru confirmarea mandatelor de arestare emise pe numele sau in cele patru dosare in care a fost trimis in judecata.
 
In aceeasi zi, doua instante de la Judecatoria Sectorului 1 au confirmat legalitatea masurii preventive ce a fost dispusa in cazul fostului director al CFR in trei din cele patru dosare.

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti au amanat atunci pentru 27 aprilie judecarea celui de-al patrulea dosar. Instanta va lua miercuri dupa-amiaza in discutie legalitatea masurii arestarii dispuse in acest dosar

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu