marime text:

Membrii unor asociatii islamiste din Romania, banuiti ca au legatura cu organizatii teroriste

Suspiciuni de terorism pe teritoriul Romaniei! Procurorii de la Combaterea Crimei Organizata au banuiala ca membrii unor asociatii islamiste ar avea legaturi cu grupari extremiste.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Peste 20 de perchezitii au fost facute in patru judete si Bucuresti, de unde au fost ridicate, printre altele, si calculatoare. Anchetatorii vor sa afle daca suspectii intentionau sa organizeze atacuri teroriste.

Anchetatorii verifica toate calculatoarele suspectilor, in cautarea unor dovezi ca acestia ar avea legatura organizatiile teroriste.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuzorba (2011-05-07 09:51:35)
Bine le face, puturosii dreakului. La ei si la evrei se dezvolta prostitutia, violenta si terorismul. Proastele astea, au gura mare si sustin ca nu "sunt vinovati" idiotii lor. Niste mizerii. Dar nu inteleg de ce autoritatile nu cerceteaza marii smecheri musulmani care si-au facut restaurante , hoteluri si se dau drept doctori (adica au doctoratul cu mita). Spre ex. faimosul "patron" cu copiii lui, al SC PICOLLO MONDO SRL. Are mari afaceri in SUA si cu alti islamisti in Romania face afaceri dubioase nu pe sute de dolari ci pe milioane. Romania nu are nimic din treaba asta. Ba mai mult, el foloseste munca la negru , iar prietenii lui de la finante, munca , care-l calca frecvent cu "controale" isi iau dreptul si-l lasa sa-si dezvolte el ideile pradatoare asupra romanilor. Aude cineva?
raspunde »
marius (2011-04-20 21:24:05)
sunt finantati de tot felul de oameni de afaceri, dar nu au probleme din astea cu terorism - cel putin cu romanica.
raspunde »