marime text:

Medic stomatolog tarat in instanta! A uitat varfuri de ace in dantura unei paciente

Tratamente dentare incheiate cu alte interventii chirurgicale si un varf de ac rupt, uitat in radacina unui molar - lista de acuzatii pe care o pacienta i le aduce unei doctorite specializata in stomatologie. Femeia ii cere in instanta daune de 20.000 de lei, pentru ca nu i-ar fi tratat corect dantura si ar fi fost nevoita sa apeleze la un alt medic.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pentru acest proces, o premiera in justitia noastra, magistratii vor avea nevoie de o expertiza a Colegiului Medicilor Dentisti, inainte sa dea un verdict.

In cererea depusa la Judecatoria Sectorului 3 - prima de acest gen  - pacienta se plange ca din primavara, de cand a apelat la ajutorul doctoritei Maria Sotirescu, ar fi avut numai necazuri. Femeia trecuta de 40 de ani voia sa-si trateze dintii.

Durerile nu au disparut, ba chiar s-ar fi agravat, sustine ea. Speriata, a apelat la un alt medic si ar fi suportat patru interventii chirurgicale la nivelul radacinilor.

In plus, ar fi avut si un varf de ac rupt in radacina unui molar, dupa cum a vazut specialistul intr-o radiografie. A urmat o noua interventie chirurgicala traumatizanta, iar pacienta se simte indreptatita sa-i ceara doctoritei despagubiri: 20.000 de lei pentru suferinta fizica si psihica indurata.

Doctorita vizata de aceste acuzatii spune ca nici nu ii vine sa creada ca a ajuns sa fie tarata intr-un asemenea proces. Sustine ca a tratat-o pe pacienta si nu se simte vinovata cu nimic. Ii va chema in ajutorul sau pe expertii Colegiului Medicilor Dentisti.

Pana la finalizarea procesului, medicul chemat in judecata poate profesa fara probleme.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu